İnegöl’de her şey değişti O bina değişmedi

2012 yılında çalışması başlatılan Yeni İnegöl Emniyet Müdürlüğü binası ile ilgili yaklaşık 6 yıldır herhangi bir ilerleme kaydedilmedi.

Yayınlama: 03.12.2018
1.129
A+
A-

2012 yılında dönemin Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya tarafından açıklanan ve İnegöl Emniyet Müdürlüğünün 50 yıl boyunca bina sorunun ortadan kaldıracak olan Yeni Emniyet Müdürlüğü binası için çalışma başlatıldığı duyurulmuştu. Duyurunun yapıldığı basın toplantısında dönemin İnegöl Emniyet Müdürü Murat Sevinç’te hazır bulundu.

 

2015 yılında ise dönemin İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, yapılan açıklamada Yeni İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının projesinin tamamladığını ve TOKİ’ye teslim edildiğini duyurdu. 






 

2017 yılının Kasım ayında ise dönemin Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Osman Ak yaptığı açıklamada Yeni Emniyet Müdürlüğü binası ile ilgili çalışmaları yapacağız ve hayata geçireceği demişti. Dönemin İnegöl Kaymakamı Ali Akça’nın makamında yapılan açıklamada dönemin İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali’de hazır bulunmuştu.

 

 

İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası projesinin yapılacağı sözünün verildiği 2012 yılından bugüne kadar 2 Kaymakam, 2 Milletvekili, 1 Belediye Başkanı, 3 Emniyet Müdürü, 2 İl Emniyet Müdürü, 3 Vali, 1 Büyükşehir Belediye Başkanı, 3 Başbakan, 1 Cumhurbaşkanı değişti. 2012 yılından bugüne kadar Türkiye’de 1’i yerel seçim, 2’si genel seçim, 2’si Cumhurbaşkanlığı seçimi, 1’i referandum gerçekleştirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş