İNEGÖL’DE VEFA SOSYAL DESTEK GURUBU İHTİYAÇLARI ULAŞTIRIYOR

İnegöl Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Gurubu sokağa çıkma yasağında ihtiyaç sahiplerine ihtiyaçlarını ulaştırıyor.

Yayınlama: 18.04.2020
465
A+
A-

İnegöl Vefa Sosyal Destek Gurubunu arayarak ihtiyaçlarını bildiren, ihtiyaç sahiplerine İnegöl Kaymakamlığı tarafından yardımlar sürüyor.

 

Sokağa çıkma yasağı kapsamında da çalışmalarını sürdüren İnegöl Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Gurubu, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, İnegöl Belediyesi, İnegöl Emniyet Müdürlüğü, İnegöl Jandarma Komutanlığı, gönüllü öğretmenler, kamu kurum ve kuruluşları, Türk Kızılay İnegöl Şubesi ve İHH İnegöl Şubesi, işbirliğinde, kaymakamlık bünyesinde ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırıyor.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, “İnegöl Kaymakamlığımız bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Gurubu çalışmalarını ilk günden beri sürdürüyor. Sosyal Yardımlaşma Vakfı, İnegöl Belediyesi, İnegöl Emniyet Müdürlüğü, İnegöl Jandarma Komutanlığı, gönüllü öğretmenler, kamu kurum ve kuruluşları Türk Kızılay İnegöl Şubesi ve İHH İnegöl Şubesi, kaymakamlığımız bünyesinde ilçe genelinde başvuru yapan ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırıyor. Telefonla Sosyal Yardımlaşma Vakfına veya paydaş kurumlara başvuru yapan vatandaşlara, yapılan inceleme ve değerlendirme neticesinde yardımlar gitmeye devam edecektir. Devletimiz dim dik ayaktadır, hiç kimseyi açta, açıkta bırakmayız” dedi.

 

Kaymakam Görücü konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Sosyal Yardımlaşma Vakfı, İnegöl Belediyesi, İnegöl Emniyet Müdürlüğü, İnegöl Jandarma Komutanlığı, , kamu kurum ve kuruluşları, Türk Kızılay İnegöl Şubesi ve İHH İnegöl Şubesi,  gönüllü öğretmenlerimiz, zabıtalarımız, STK’larımız, ilçemizde görev yapan kamu kurum ve kuruluşları, sağlıkçılarımız, fırıncılarımız, eczacılarımıza, sahada aktif olarak görev yapan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş