İnegöllü Yağızhan, ‘Unut o zaman’ albümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak

Yayınlama: 29.03.2023
578
A+
A-

İnegöllü genç Yağızhan Varışlısoy, İstanbul Çatalca’da yaklaşık 3 ay çekimleri süren ‘Unut O zaman’ albümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Dijital platformlarda 6 Nisan’dan itibaren yayınlanacak olan albüme yoğun ilginin olması bekleniyor.

İnegöllü genç Yağızhan Varışlısoy, klip yönetmenliğini Sedat Sakarya’nın, albümün aranjesini TRT İstanbul radyosu sanatçısı Yaşar Taner’in üstlendiği ‘Unut O zaman’ albümü ile 6 Nisan’da dijital medya platformlarında izleyicileri ile buluşacak.

Evli ve 3 çocuk babası olan Yağızhan Varışlısoy, klibinde eşinin de sahne aldığını belirterek, unutulmaz bir anı olarak bu albümün hayatında yer edindiğini belirtti.






Albüm ile ilgili açıklamalarda bulunan Varışlısoy, şu ifadeleri kullandı:

“Çıkış şarkımızın ismi ‘Unut o zaman’ klibin çekimleri İstanbul Çatalca’da gerçekleştirdik. 3 Aylık çalışmanın ardından bitti. Şarkı tüm müzik marketlerde ve tüm dijital platformlarda yayında olacak 6 nisandan itibaren. Klibimiz ise netd youtube kanalında yayında olacak. Aslen arabesk ve Türk Sanat Müziği yorumcusu olmama rağmen, günümüze uygun olması nedeniyle pop soundlu bir şarkı yapmak istedik ve çok mutluyuz. Ben okurken çok keyif aldım. Dinleyicilerimizin de çok keyif alacağını düşünüyoruz. Uzun zamandır üstünde çalıştığımız ve hayalini kurduğumuz albümümüz yakında piyasada olacak. Albüm çalışmaları sırasında bana büyük destek olan eşime, aileme, özellikle abim Oğuz Varışlısoy’a çok teşekkür ediyorum. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olmamıza rağmen ikinci albüm için çalışmalara başladık ve bu sefer arabesk bir parça ile dinleyicilerimizle buluşacağız nasipse”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş