İnegölspor’dan İMOS’a ziyaret

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, gerçekleşen genel kurul sonrası göreve gelen İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Osman Aybil ile yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

Yayınlama: 07.07.2021
321
A+
A-

Ziyarette konuşan Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

“İMOS başkanıma ve yönetimime bizleri ağırladıkları için ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum. İnegölspor komple İnegöl şehrinin halkası, takımı. Hepimizin destek olacağı bir yer. Birçok STK ve kurumların olduğu gibi İMOS’ unda geçmişte olduğu gibi bu senede destek vereceğinden şüphemiz yok. Ayrıca göreve yeni gelen İMOS başkanıma ve yönetimine görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah mobilya adına ilçemize güzel hizmetler edeceklerinden şüphemiz yok. Bizlerde mobilyacılar olarak hem de İnegölspor olarak kurumumuza destek olacağız. Bizleri kabul ettiğiniz için tekrardan teşekkür ediyorum.”

İMOS Başkanı Osman Aybil ise “Değerli İnegölspor’un kulüp başkanı ile değerli yöneticileri nazik ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizleri mutlu ve onure ettiniz. İnşallah bizlerde önümüzdeki dönemde de İnegölspor’umuza katkılarımızı sağlamaya devam edeceğiz. Bildiğimiz kadarıyla bir takım problemler, sıkıntılar çekiyorsunuz, emekler veriyorsunuz. Bunların karşılığını inşallah başarılarla alırsınız. Hem İnegöl onurlanır, gururlanır hem bizlerde gururlanırız. Sizlere başarılar diliyoruz.”ifadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş