iYi PARTi DARMA DAĞIN

İyi Parti İnegöl İlçe Başkanı Eray Soral’ın yerine ilçe başkanı olacağı konuşulan isimlerden biri olan İyi Parti ilçe yöneticisi Hakkı Soyuak, partideki görevinden ayrılarak imalı açıklamalarda bulundu. Öte yandan Yine yerel seçimlerde İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Ahmet Döğen de sosyal medya üzerinden imalı mesajlar vermişti. Eray Soral’ın istifasının ardından da tüm yöneticilerin istifa ettiği öğrenildi.

Yayınlama: 14.06.2019
1.578
A+
A-

2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin ardından iş yoğunluğu nedeni ile İyi Parti İnegöl İlçe Başkanı Eray Soral’ın görevinden ayrılacağı gündeme gelmişti.

 

Soral’ın yerine kimin geçeceği merak konusu olurken, İyi Parti ilçe yöneticisi Hakkı Soyuak’ın ismi sıkça lanse edilmişti.






 

Gelinen süreçte İyi Parti yönetiminde ayrılıklar yaşandı. İyi Parti ilçe yöneticisi Hakkı Soyuak, konu ile ilgili imalı açıklamalarda bulunarak, “Bugünden itibaren İyi Parti’deki bütün görevlerimden ayrıldım. Ağır abiler partiyi toparlar ama çok su kaldırır bilen bilir” dedi.

 

Yine yerel seçimlerde İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Ahmet Döğen de geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden parti yöneticilerine imalı mesajlar verirken, daha sonra ise paylaşımlarını tamamen kaldırdı.

 

Öte yandan partide seçimlerin ardından bir çok isim görevinden ayrılmıştı. Edinilen bilgilere göre Eray Soral’ın istifasının ardından çoğu yönetici görevinden ayrıldı.

 

PARTİ BAZINDA GÖRÜŞMELERİ İSMAİL KARAMAN SÜRDÜRÜYOR

Partinin herhangi bir yönetiminin bulunmaması nedeni ile de parti bazlı Bursa ve genel merkez görüşmelerini İsmail Karaman’ın sürdürdüğü öğrenildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş