Kendi yönetimi istifasını istedi

CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’yı genel merkeze şikâyet ettiği ortaya çıktı. Bunun akabinde yönetimi ile ters düşen Kemal Torun, kendi görev arkadaşları tarafından istifaya davet edildi.

Yayınlama: 26.02.2021
807
A+
A-

‘Dindar ve kindar nesil istemiyoruz’ ifadeleri sonrasında tüm İnegöl’ün tepkisini çeken ve gençlik kollarının bir türlü anlaşamadığı, birçok yöneticinin eleştirdiği Kemal Torun, tüm yaşananlara rağmen görevi inatla bırakmaması tepkilere neden olmuştu.

 

Bu konuların gölgesinde daha fazla tepkiye neden olmamak için etrafına gülücük saçan Torun, son yaptığı hareket ile parti içinde tamamen ‘İstenmeyen kişi’ olarak lanse edildi.






 

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’yı, CHP Genel Merkezi’ne şikayet eden Kemal Torun, yönetimine danışmadan böyle bir karar almasının ardından parti içinde okların hedefi oldu.

 

Torun’un kendi arkadaşları tarafında istifaya davet edildiği öğrenildi.

 

AÇIKLAMA YAPACAKLAR

Öte yandan Kaymakam Eren Arslan’ı ziyaret eden CHP yönetimi, bu konularla ilgili bugün içerisinde açıklama yapacağı öğrenildi.

 

VATANDAŞTAN YÖNETİME TEPKİ

Öte yandan Kemal Torun’un göreve geldiği günden bugün söylediği sözlerle tüm İnegöl’ün tepkisine neden olmuş ama CHP yönetimi sessiz kalmıştı. CHP yönetiminin şimdiye kadar ses çıkarmadığına tepki gösteren vatandaşlar, yönetimin tamamen değişmesini bekliyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş