KUYUMCULAR’DAN EMNİYETE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Adem Emre ve yönetim kurulu üyeleri, önceki gün İnegöl’de meydana gelen sahte altın olayı ile ilgili, İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali’yi makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Yayınlama: 26.10.2017
903
A+
A-

Ziyaretin arından bir konuşma gerçekleştiren İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Adem Emre, “İnegöl Emniyetimize teşekkür ediyorum.  155’e ihbar eden arkadaşımıza duyarlılık gösterdikleri için. Arama neticesinde olay yerine hemen giderek olaya müdahale etmişler. Biz uzun senelerdir, geçmişte olduğu gibi, bugün de, yarında işimizle ilgili ard niyetli insanlar olmayacak.Toplumumuzun menfaati doğrultusunda hareket ettik. Son yaşanan olayda duyarlılığımızın göstergesidir. Gelecekte de bu böyle olacaktır. Toplumumuzun bunu böyle bilmesini arzu ederiz. Az çok yaptığımız işlerden bellidir. Emniyet olarak ,meslektaşlarımız ile ilgili duyulan bir şey yoktur. Gelecekte de bu böyle olacaktır. Genelde bu ard niyetli insanların İnegöl’e gelerek bir şeyler satmak istemeleri pek mümkün olmamıştır. Araştırma yapmışlardır, fakat aradıkları ortam bulunmamıştır,yandaş bulamamışlardır. Gelecekte de bulamayacaklardır” ifadelerini kullandı.

 

DANIŞMADAN ASLA VE ASLA ALIŞVERİŞ YAPMASINLAR






İnegöl halkına uyarılarda bulunan Emre , “Özellikle toplumumuza şunu söylemek istiyoruz. Son zamanlarda biraz daha üst düzeye çıktı sahtecilik konusu. Son yaşanan çeyrek altında yaşana konu ve diğer mamüller üzerinde asla ve asla elden ucuz yada pahalı bir şey almak istedikleri zaman kuyumcularına danışmalılar.  Sormadan danışmadan asla ve asla alışveriş yapmasınlar” şeklinde konuştu.

 

BASIN MESNUPLARINA TEŞEKKÜR

Basın mensuplarına da teşekkür eden Emre, “Özellikle sizin içinde teşekkür ederiz, biz vazifemizi yapıyoruz kuyumcular olarak sizde vazifenizi yaptık” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş