Kyokushin Milli Takımı Gençler Şampiyonası’nda dünya dereceleri elde etti

Bulgaristan’ın Varna şehrinde 16 – 18 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Kyokushin Dünya Gençler Dünya Şampiyonası’na katılan Kyokushin Milli Takımında bayanlarda Aysel Yeter Dünya 2’incisi, erkeklerde ise Yunus Emre Demirci Dünya 3’üncüsü oldu.

Yayınlama: 20.08.2020
863
A+
A-

Kyokushin Dünya Gençler Dünya Şampiyonası, Bulgaristan’ın Varna şehrinde gerçekleştirildi. 1 Hakem, 3 antrenör, 8 yarışmacı ve 10 kamp sporcusu ile turnuvaya toplam 22 kişilik kafile ile katılan Kyokushin Milli Takımı, önemli dereceler elde etti.

 

Bu yıl turnuva açık sıklet olarak tek kategoride düzenlenirken, Milli Takımımız önemli dereceler elde etti.






 

Milli takıma sporcu yetiştiren Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü, milli takıma 4 sporcu gönderdi.

 

Milli Takım’ın önemli başarılara imza attığını ifade eden Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Kocal, şu ifadeleri kullandı:

 

“Milli takımımız turnuvada 2 dünya derecesi elde etti. İstanbul’dan Milli Takıma seçilen ve başarılı performans gösteren Aysel Yeter Dünya 2’incisi, erkeklerde ise Yunus Emre Demirci Dünya 3’üncüsü oldu. Sporcularımızı tebrike diyoruz”

 

Dünya derecelerinin yanı sıra bir milli sporcumuzun da profesyonel lige çıktığını belirten Kocal, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda İnegöl’den yetiştirdiğimiz Murat Efe, dünya şampiyonu olmuştu. Bu sporcumuz bu senede sadece kamp için Bulgaristan’a gitti ve orada profesyonel branşa çıktı. Buda bizim için çok önemli bir gelişme oldu. İrem Sena Kocal ve Mert Pamukçu gibi sporcularımız da derece elde edememesine rağmen, önümüzdeki yıllar için umut verdi”

 

Turnuvaya sporcuların yanı sıra, Semmy Shilt, Peter Aerts, Ernasto Hoost gibi dünyaca ünlü sporcular da motivasyon amaçlı katıldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş