Maskta takmayanlara cezai işlem uygulanacak

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, İnegöl ilçesinde koronavirüs vakalarının artmasının ardından şimdiye kadar esnek tutulan kuralları katılaştırılacağını ve maske takmayanlara cezai işlem uygulanacağını ifade etti.

Yayınlama: 15.06.2020
1.622
A+
A-

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü heyeti ile yaptığı toplantının ardından açıklamalarda bulundu. 

 

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü heyeti ile yaptığı toplantının ardından açıklamalarda bulundu. 






Şimdiye kadar vatandaşların mağdur olmamaları için esneklik gösterdiklerini belirten Görücü, şu ifadeleri kullandı: 

“Hemşehrilerimizin bir kısmının duyarlılık göstermediğini hep birlikte görüyoruz. Biz şimdiye kadar hemşehrilerimizin mağdur olmasını istemedik. Cezayı en son düşünmüştük ama bugünden itibaren sosyal mesafeye ya da maske takmayana ilgili yasalar gereği yapılacak. İstemediğimiz halde ceza yazmak durumunda kalacağız. Ayrıca daha önce yapılan denetimleri daha da sıklaştıracağız. Kahveleri, restoranları, diğer iş yerlerinin hepsini denetleyeceğiz. Bu denetimlerde kurallara uymayan, Sağlık Bakanlığımızın, İçişleri Bakanlığımızın ve diğer bakanlıklarımızın genelgelerine mutlaka uyulması gerekiyor. Biz tam vaka bitti dediğimiz bir ortamda, normalleşme ile birlikte hemşehrilerimiz normale dönmeye başladı. Yeni bir hayat, yeni bir yaşam tarzını hepimizin benimsemesi lazım” 

Normalleşme sürecinin başlaması ile beraber ilçede park ve piknik alanlarının kirletildiğini belirten Görücü, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: 

“Normalleşme süreci içerisinde pırıl pırıl olan parklarımız, piknik alanlarımız bir günde eski haline döndü. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Dolayısıyla tedbirlerimizi alacağız. Hemşehrilerimizden ricamız kurallara riayet etmeyen işletmeleri, iş yerlerini 155-156 ve 112’ye mutlaka bildirmeleri” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş