MHP’DEN 1071 KAHVALTISI

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, ‘1071 Üye Katılımı İle Birlik, Beraberlik Ve Tanışma Kahvaltısı” isimli etkinlik düzenledi. Yağışlı havaya rağmen çok sayıda vatandaş programa takılım gösterdi.

Yayınlama: 22.05.2017
896
A+
A-

Botanik Park’ta düzenlenen 1071 Üye Katılımı İle Birlik, Beraberlik Ve Tanışma Kahvaltısı’nın ardından MHP’li Yönetici Sinan Döngel tarafından Kur’an tilaveti okundu.

 

DAVAMIZI EN ÜST SEVİYELERE TAŞIYACAĞIZ






Programda açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, şu ifadeleri kullandı: “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu: 1071 üye katılımı ile birlik, beraberlik ve tanışma kahvaltısına, bu yoğun yağmur yağışına rağmen katılmanız bizleri onurlandırmıştır. Bizler siz değerli delegasyonun teveccühü ile 26 Mart 2017 tarihinde namusunuz bildiğimiz bu kutlu davada sorumluluk üstlendik. Siz değerli parti mensuplarımızın, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin tertemiz evlatlarının katkıları ile Allah’ın izniyle kutsal davamızı en üst seviyelere taşıyacağız”

 

“Değerli dava arkadaşlarım gün her zaman olduğu gibi yine Türk Milliyetçiliği günüdür. Türk milletinin sesi olmak için çıktığımız bu yolda, sizlerle beraber gönülleri fethetmeyi amaçlıyoruz. Artık gün doğmuş, şafak sökmüştür, tereddüt göstermeyeceğiz. Geçmişte bize ihtiyaç olan her anda ortaya çıkıp, sancağı hep birlikte göğe yükselttik. Çünkü biz Söğüt Ocağı’nda Ertuğrulgazi olduk, Kosova’da Murat, İstanbul’da Fatih Sultan Mehmet Han olduk. Bizans burçlarında üç hilalli sancak, Erzurum’da Nene Hatun olduk. Kahraman Maraş’ta Sütçü İmam, İzmir’de Hastan Tahsin olduk, Ankara’da Mustafa Kemal Atatürk. Arif Nihat olduk, al bayrakla dalgalandık. Necip Fazıl olduk Sakarya ile şaha kalktık. Erol Güngör olduk davımıza taht kurduk. Başbuğ olup düştük gönüllere şehit olduk, düştük toprağa. Biz Türk milliyetçiliğinin bu kutlu davanın İnegöl’de ki temsilcileri olarak, Türk Milletini  düştüğü dar boğazdan kurtarmak için her an hazırız, bununla ilgili çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Genelde tarihi şanla şerefle dolu Türk Milletini, yerelde değerli ilçe halkımızı düştüğü her türlü darboğazdan kurtarmalıyız, kurtaracağız. Fatih İstanbul’da Bizans’ın zincirlerini nasıl açtı ise, bizde İnegöl’de gerek Türk Milliyetçilerinin gerek İnegöl’de yaşayan vatandaşlarımızın etrafındaki zincirleri tek tek kıracağız. Ben tüm dava arkadaşlarıma inanıyorum, hepinize güveniyorum. Yoğun yağışa rağmen, programa katılım gösteren 1071 üyemizin tamamına şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki yüce rabbim Türkiye’yi ve büyük Türk Milletini karşılıksız ve menfaatsiz seven ve onun için çalışan değerli dava arkadaşlarımızı, Türk Milliyetçilerini muzaffer kılacağına yürekten inanıyorum” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş