MHP’den Emniyet Teşkilatı’na ziyaret

MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, 2018 yılının ilk saatlerinde, İnegöl’de görev yapan emniyet mensuplarını görev noktalarını ziyaret etti.

Yayınlama: 02.01.2018
558
A+
A-

İnegöl Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmet Büro amirliği, Alanyurt Ek hizmet binası, Belediye kaşağı polis noktası ile rehber uygulama noktasını ziyaret ederek, görevi başındaki polislere tatlı ikram MHP ilçe başkanı Hayati Bedir, emniyet mensuplarına başarılar diledi.

 

MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Yılın her günü olduğu gibi bugünde emniyet ve jandarma teşkilatımız, halkımızın can ve mal güvenliği temin etmek amacıyla şehrin her yerinde görevlerini sürdürüyor. Bizlerde MHP ilçe teşkilatı olarak, güvenlik güçlerimize tatlı ikram ederek görevlerinde başarılar diledik. Malum özellikle 2016 yılı bizler için çok acı bir yıl oldu. Yeni yılın devletimiz ve milletimiz için daha refah,daha huzurlu geçmesini temenni ediyorum. Tekrar İnegöl’de görev yapan tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş