Polisler o noktayı bastı

Sinanbey Mahallesi Suadiye Sokak üzerinden geçtiğimiz günlerde bir tarihi metruk binanın yanmasına neden olay bağımlı gençlerin aynı sokaktaki sığınağı gün yüzüne çıkarken, Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ve çok sayıda emniyet ekibi olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Yayınlama: 14.04.2021
2.483
A+
A-

Suadiye Sokak üzerinde bulunan ve eskiden bir ekmek fırınının hamur yapılan kısmı olarak kullanılan labirente bezer alan, bağımlı gençlerin yeni alanı oldu.

 

Bölgedeki vatandaşlar durumdan tedirgin olurken, yetkililerin bu bölgede incelemelerde bulunması ve alanın tamamen kapatılmasını sağlamasını bekliyor.






 

Bölgede ikamet eden Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu yöneticilerinden Sebahattin Aracıdoğan, konu ile ilgili gazetecilere bilgi verdi.

 

Geçtiğimiz günlerde aynı sokakta bir tarihi metruk bina yangınına bağımlı gençlerin neden olduğunu belirten Aracıdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz günlerde biliyorsunuz bu sokakta bir yangın meydana geldi. Bağımlı gençler yaktılar orayı da. Şimdi buraya geliyorlar. Biliyorsunuz geçende bir bağımlı genç kendisini astı. Burada da ya bir genç kendini asacak ya da Allah korusun yangın çıkacak. Burada ikamet eden vatandaşlar çok tedirgin. Yetkililere sesimizi duyurmak istedik” dedi.

 

LABİRENT GİBİ

Eski fırının hamur bölümünün labirenti andırdığını ifade eden Aracıdoğan, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Bir birkaç defa polise ihbarda bulunduk. Emniyet Ekipleri geliyorlar ama burası labirent gibi. Buranın her tarafını bilmedikleri için iç bölgelere bakamıyorlar”

EMNİYET İNCELEMELERDE BULUNDU

Öte yandan mahalle sakinlerinin talebi üzerine İnegöl Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ve çok sayıda polis bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

 

Çevredeki vatandaşlarla bire bir ilgilenen polisler, binanın sahipli olmasından dolayı sahibi ile beraber bölgenin tamamen örülmesi gerektiğini ifade etti.

 

Anlık olarak bağımlı gençlerin görülmesi durumunda ise hemen kendilerine ihbarda bulunulması gerektiğinin altı çizildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş