Temelli’den hastanede ilk mesaj

İş insanı ve geçmiş dönem AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Bülent Temelli, pandemi nedeni ile tedavi gördüğü Bursa Şehir Hastanesi’nde açıklamalarda bulundu. Temmli, kesinlikle vatandaşların aşı olması gerektiğini ifade etti.

Yayınlama: 13.08.2021
672
A+
A-

Koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırılan ve burada yoğun bakım ünitesinde bir süre tedavi gördükten sonra Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edilen iş insanı Bülent Temelli, normal servise çıktıktan sonra ilk mesajını paylaştı.

 

Kendisine ait sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Temelli, şu ifadeleri kullandı:






 

“Bende maalesef, adına ihmal mi dersiniz, önemsememek mi dersiniz, ne derseniz deyin. Ama sonuçları itibariyle 28 Temmuz’dan itibaren İnegöl Devlet Hastanesi pandemi servisi ve yoğun bakımı ile başlayıp, yoğun bakım kontrolü ile devam edip, Bursa Şehir Hastanesi yoğun bakım bölümünde aldığım uzun bir ciğer tedavisinin ardından da dün akşam itibariyle normal servise alınmış ve tedavime burada devam edilmekte olan bir süreç yaşamaktayım. Tabi ki öncelikle bu süreci aşabilmemde destek, dua ve emeklerini esirgemeyen, ailem ve siz tüm değerli dostlarıma, özellikle de çok değerli başhekimlerimizin şahsında fedakar sağlık çalışanlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. İyileşince de her birinizi tek tek arayacağım inşallah. Bu arada bende boşta durmayıp, ‘Hasta duası kabul olan dualardandır’ diyerek bende başta ülkemiz ve siz tüm dostlar için dua etmeye çalıştım. Allah kabul etsin inşallah. Ve son sözümüz de aşıya olsun. Vakaların yeniden artmaya başladığı, yoğun bakımda yatan Covid’lilerin %95’ini ve pandemi servislerinde yatan akciğer tutulumlu Covid’lilerin %85’ini aşısızların oluşturduğu günümüzde, pandemiden kurtuluşumuzun tek yolu; aşı. Sosyal, ekonomik ve psikolojik kısıtlamaları tekrar yaşamak istemiyorsak, kısa sürüp anlaşılmayan ve sağlıklı bir rahatsızlık dönemi geçirmek istiyorsak…”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş