TÜM İNEGÖL’Ü DENETLEDİLER

Türkiye genelinde önceki gün eş zamanlı olarak gerçekleştirilen koronavirüs denetimleri İnegöl’de de Kaymakam Şükrü Görücü başkanlığında gerçekleştirildi.

Yayınlama: 06.08.2020
555
A+
A-

Geçtiğimiz gün İçişleri Bakanlığı genelgesi nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de koronavirüs denetimleri yapıldı.

 

Kaymakam Şükrü Görücü başkanlığında düzenlenen denetimlere, Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Sağlık Müdürü Enver Ünal, Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, zabıta ve sağık ekipleri ile güvenlik güçleride katıldı.






 

Özellikle umuma açık alanlarda yoğun olarak başlayan denetimlerde vatandaşlara ve esnaflara maske, sosyal ve mesafe konusunda uyarılar yapıldı.

 

Denetimler ile ilgili bilgiler veren İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, “Türkiye çapında yapılan denetimleri bizler de İnegöl’de gerçekleştiriyoruz. Zaten İnegöl’de biz hiç denetimleri durdurmadık. Bizim bugünkü amacımız vatandaşlarımız bu konuda daha fazla bilinçlendirmek. Israrla kurallara uymayan vatandaşlar olursa da cezai işlem zaten uygulanıyor. İlçemizdeki vaka artışlarının temel nedeni maalesef düğün, nişan, asker uğurlama gibi cemiyetler. Halkın sağlığıyla oynayanlara müsaade etmeyeceğiz. Başarının temel şartı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak. Hemşerilerimizin bilinçlendirilmesi konusunda da azimle çalışan siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş