TUTUKLU SAYISI 5’E YÜKSELDİ

10 Aralık 2016 tarihinde Akhisar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kuaföre yönelik bir saldırı gerçekleştirilmiş ve 4 kişi gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Olayın bir numaralı şahsı olarak aranan Halil K. geçtiğimiz gün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yayınlama: 31.01.2017
1.681
A+
A-

 

Saldırı şüphelileri 21 yaşındaki S.K., 19 yaşındaki A.K., 20 yaşındaki H.K. ve 23 yaşındaki G.A. daha önce çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardı. Saldırıyı gerçekleştiren bir numaralı şüpheli ise dün yakalandı. İnegöl Adliyesine giden şüpheli Halil K., Emniyet ekiplerince adliyede gözaltına alındı. iddiaya göre saldırıyı gerçekleştirdiği itiraf eden Halil K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Silahlı saldırı da tutuklama sayısı 5’e yükseldi.

 






OLAY

10 Aralık 2016 tarihinde Akhisar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kuaföre yönelik bir saldırı gerçekleştirilmiş ve dükkânda bulunan 23 yaşındaki kuaför Lütfü H. ile 43 yaşındaki Vahid R. vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralanmıştı. Silahlı saldırı olay, etnik gerginliğe neden olmuştu. Grupların toplanmalarının ardından İnegöl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli tüm personel göreve çağrılırken, Bursa’dan Çevik Kuvvet ekibi ve TOMA aracı destek olarak geldi. Ekipler iki mahalle arasındaki noktada tampon bölge oluşturulmuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş