TUTUMLU’DAN KAN BAĞIŞI

Hamidiye Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Tutumlu Çeyiz Dünyası ile Kızılay Derneği İnegöl Şubesi işbirliğinde düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.

Yayınlama: 06.05.2017
1.109
A+
A-

Dün saat 10.00’da başlayan ve saat 18.00’e kadar süren kan bağışı kampanyasıyla ilgili bilgi veren Tutumlu Çeyiz Dünyası mağaza yetkilisi Tolga Tutum, kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, “Tutumlu Çeyiz Dünyası olarak sosyal sorumluluk projeleri önem ve destek veren bir firmayız. Bu anlamda Kızılay Derneği İnegöl Şubesi işbirliğinde bir kan bağışı kampanyası düzenledik. Sektörümüzde bu anlamda bir öncülük yapmak istedik. Düzenlediğimiz etkinliğimizin diğer ilçe ve illerdeki firmalara da örnek olmasını istiyoruz. Kan bağışında bulunan vatandaşlara teşvik etmek amacıyla promosyon hediyelerde dağıtıyoruz. Ön ayak olma adına Tutumlu Çeyiz Dünyası olarak elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da bu tür sosyal sorumluluk projeleri yaparak, ilçemize ve ülkemize katkıda bulunmaya çalışacağız” dedi.

 

TEK KAYNAĞI İNSANDIR






Kanın tek kaynağı insan olduğunu ifade eden Ömer Ankıt, “Şuan için bildiğimiz tek şey kanın tek bir kaynağı var. O da insandır. Yani sizler ve bizleriz. Onun için sağlıklı olan bir insanın belirli aralıklarla kontrollü bir şekilde kan vermesi hem kendi sağlığı için faydalı hem de başka canların kurtulmasına vesile olacaktır. İhtiyacı olan bir insana yardım etmek kadar güzel bir duygu yoktur. İşte bu huzur ve mutluluğu pek çok insanın tatması için kan bağışı kampanyası düzenledik. İnşallah kampanyamız amacına ulaşmıştır. Bu kampanyanın organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum” dedi.

 

Tutumlu Çeyiz Dünyası çalışanları ve vatandaşlar tarafından bağışlanan kanlar ise, Bursa Kızılay Kan Merkezin de görevli doktor ve hemşireler tarafından alındı. Etkinlik kapsamında 60 ünite kan toplandığı öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş