URAT YOLDAŞ iNEGöLSPOR’DA

Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz İnegölspor, teknik direktör Murat Yoldaş ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Yayınlama: 22.06.2017
551
A+
A-

Teknik Direktörü Murat Yoldaş, dün kulüp tesislerinde yönetim ile bir araya gelerek anlaşma sağladı.

 

TRANSFER GÖRÜŞMELERİMİZ OLACAK






İmza töreninde ilk olarak açıklamalarda bulunan İnegölspor Basın Sözcüsü Kemal Aydın, “Kadir gecemizin mübarek olmasını temenni ediyoruz. Böyle güzel bir günde yeni hocamızla anlaşmamız bizi son derece mutlu etti. Kendisini tebrik ediyor, hayırlı olsun diyorum. İnşallah İnegöl için başaracağız. Anlaşmamız 1 yıllık gerçekleşecektir. İlk hedefimiz hocamızındı. Hocamızla görüşerek konuları masaya yatıracağız, değerlendireceğiz. Transfer görüşmelerimiz olacak” dedi.

 

ALTYAPIMIZA ÖNEM VERECEĞİZ

Altyapıya önem vereceklerini belirten Aydın, “Altyapıya önem vereceğiz. O düşünce ile yönetime geldik. Altyapıdan oyuncuları A takıma çıkaracağız. Niçin İnegölspor’dan yeni Cengiz Alp’ler, Mutlu’lar çıkmasın, neden 10 yıldır yok? Bizim hedefimiz bu. İnegöl büyük bir ilçe, birçok ilden büyük bir ilçe… Sanayisi ve potansiyeli çok büyük, il konumunda. Altyapımıza önem vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖLSPOR’U HAK ETTİĞİ YERLERE GETİRMEK İSTİYORUM

Teknik Direktör Murat Yoldaş ise, “Öncelikle İnegölspor’da görev aldığım için çok mutluyum.  Buna vesile olan Sayın Başkanıma ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Bu dakikadan sonra var gücümle İnegölspor’da başarılı olmak için mücadele edeceğiz. Benim en büyük destekçim yönetim kurulunun ve İnegölspor taraftarının bize vermiş olduğu bu işi başaracağımızı düşünüyorum. Kulüplerin ve camiaların niteliği önemlidir, camialar kalıcıdır diğerleri gelip geçici. Ben buraya kalıcı olmaya, İnegölspor’da iz bırakmaya geldim. İnegölspor’u arzuladığı hak ettiği yerlere getirmek istiyorum”

 

FANSİF FUTBOL OYNATMAYI SEVEN BİR ANTRENÖRÜM

“Felsefe olarak ofansif futbol oynatmayı seven bir antrenörüm ama bu demek değil ki devamlı hücum oyunu oynayacağız. İki yönlü oynayan bir takım oluşturmanın hedefindeyim. Hırslı bir kişiliğim var ve çok çalışma arzum var”

 

HEDEFE UYGUN OYUNCULARIN KALMASINI İSTEYECEĞİZ

“Geçtiğimiz sezon İnegölspor’u izledim.Baktığınızda 9 galibiyet 14 beraberlik aldılar, yani beraberlik ağırlıklı bir sezon. Gol atılmış ama çokta gol yenmiş ama ilk 5’e baktığınızda averajları hep ekside. Gol atamama problemi var ama yememe gibi bir durum da var. Baktığınızda kadroda değerli oyuncular var bunların değerlendirmesi yaptıktan sonra gideceğimiz hedefe uygun oyuncuların kalmasını isteyeceğiz. Bizim öncelikle bir hedef belirlememiz bu hedef doğrultusunda bizlerle olacak, bizim azimli çalışmamıza ortak olacak arkadaşlara karar vereceğiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş