Yeni Kaymakam Şükrü Görücü oldu

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile birlikte İnegöl kaymakamlığına, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü atandı. Ali Akça ise Tuzla Kaymakamlığına görevlendirildi.

Yayınlama: 03.09.2018
1.560
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı geçtiğimiz Cumartesi günü Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atam kararına göre aralarında vali yardımcısı ve kaymakamların da bulunduğu 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.

 

 Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldı.






 

Yayınlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararnameye göre İnegöl Kaymakamı Ali Akça Tuzla Kaymakamlığına, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ise İnegöl Kaymakamlığına atandı.

 

ŞÜKRÜ GÖRÜCÜ KİMDİR?

1956 yılında Antalya Gazipaşa’da hayata gözlerini açan kaymakam Şükrü Görücü, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.

 

GÖREV YERLERİ

Antalya Kaymakam Adaylığı, Yalvaç Kaymakam Vekilliği (Isparta), Samandağ Kaymakam Vekilliği (Hatay), Gölköy Kaymakamlığı (Ordu), Uludere Kaymakamlığı (Şırnak), Havsa Kaymakamlığı (Edirne), Kızıltepe Kaymakamlığı (Mardin), Elbistan Kaymakamlığı (Kahramanmaraş), Eşme Kaymakamlığı Uşak), Çan Kaymakamlığı (Çanakkale) Selçuklu (Konya) Şile(İstanbul) ve Merkezefendi (Denizli) kaymakamlığı yaptı.

 

Ayrıca 1990-91 yılları arası İngiltere’de Yabancı Dil Eğitimi gördü.

 

1 Eylül 2018 Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İnegöl’e atanan kaymakam Şükrü Görücü evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

ÜLKE GÜNDEMİNE OTURMUŞTU

2015 yılında dönemin Denizli Merkezefendi Kaymakamı, İnegöl’ün yeni Kaymakamı Şükrü Görücü, 7 Haziran seçimlerinde söylemleri ile Türkiye gündemine oturmuştu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, daire müdürleri ve muhtarların da katıldığı “İlçe sorunlarını görüşmek” amacıyla düzenlenen toplantıya Kaymakam Görücü’nün konuşması damga vurdu. Denizli’nin Bakanlar Kurulu’nda güçlü bir yeri olduğunu belirten Görücü, “7 Haziran’da büyük bir seçim var. Denizli güçlü olsun diyorsanız, güçlü olana da yardım etmek lazım” diyerek ülke gündemin oturmuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş