YETiMLER DOYASIYA EĞLENDi

Ak Parti İnegöl kadın kolları ve mahalle teşkilatları ilçedeki 150 yetim çocuğa, ailelerine ve ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği verdi. Yemeğin ardından yetim çocuklar doyasıya eğlendi.

Yayınlama: 29.05.2019
606
A+
A-

Ak Parti kadın kollarınca Gözde Kırbahçesinde planlanan iftar programına 150 yetim çocuk ve aileleri ile ihtiyaç sahibi aileler katıldı. İftar programının ardından İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan’da programa katılarak çocuklarla sohbet ettiler.

 

Programa davet edilen 150 çocuk iftar saatine kadar oyunlar oynayarak zaman geçirdi. Ayrıca hatıra kalması için her aile kendi çocuğuyla birlikte albüm fotoğrafı çektirdi.






 

Ak Parti İnegöl Kadın Kolları Bakanı Esra Leblebici, “Öncelikle Ramazanımız tüm İslam âlemimize mübarek olsun. Kan ve gözyaşı akıtılan dünyamıza bir nebzede olsa barış ve huzur getirsin. Bizler İnegöl Ak parti ilçe teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarımızla beraber evine girilmedik ihtiyaç sahibi.  Başı okşanmamış yetim bırakmadık. Ana kademe ve kadın kolları olarak her akşam bir ailemizle iftar yaptık. Teravihlerde farklı camilerde namazlarımızı kıldık” dedi.

 

Gençlik kollarının bu yılda Ramazan ayında ‘İftara 5 kala programı ile yolda kalan vatandaşlara su ve hurma dağıttığını belirten Leblebici şöyle devam etti; “Ramazan ayı boyunca 600 ihtiyaç sahibi ve yetim çocuğumuza bayramlık, yaklaşık 1300 ailemize koli yardımı, 150 kadar çocuğumuzu kuaföre götürdük. 150 çocuğumuza çocuk paketi dağıttık. Bu süreçte bizlere destek olan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Ramazanın son günlerine yaklaştığımızda bütün yaptığımız bu hayır işlerini “ Çocuk İftarı ve Şenliği” ile taçlandırmak istedik. Dünya bir çocuğun gülümsemesi ile güzelleşir, onun sevinci ile renklenir. Onların bu sevincine ortak olmak, onların dünyasında bizlerde yer almak için bu organizasyonu düzenledik. İze her konuda maddi ve manevi destek olan çok değerli İnegöllü hemşerilerime teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Programda son olarak açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Biz her zaman teşkilatımız ile guru duyduk ve duymaya da devam edeceğiz. Kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum bu program için. Bugün de görüyorsunuz yetim çocuklarımız nasıl da eğleniyorlar. Onları mutlu görmek bizleri de oldukça mutlu ediyor. Ben sözlerimin başında da dediğim gibi, bu programda emeği ve katkısı olan  Kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İftar programının ardından ise çocuklar Geleneksel Türk Halk Tiyatrosu eserlerinde Hacivat ve Karagöz oyununu Volkan Derman’ın canlandırmasıyla izlediler.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş