ZEHİR SOLUYORUZ

İnegöl’de kış aylarının gelmesiyle birlikte, iş yerlerinin ısınması için yakılan mobilya atıkları hava kirliliğine neden oluyor. Dumandan göz gözü görmezken vatandaşlar ise bu duruma tepki gösteriyor.

Yayınlama: 13.12.2019
484
A+
A-

Mobilya Sanayi ve Ağaç İşleri’nde bilinçsiz şekilde sobada yakılan atıklar hava kirliliğine neden oluyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte, doğalgaz ücretlerinden yakınan fabrika sahipleri çareyi mobilya atıklarını yakmakta bulunca ortaya kötü sonuçlar çıkıyor.

 

KÖTÜ GÖRÜNTÜ VE KOKUYA NEDEN OLUYOR






Coğrafi yapısıyla hava kirliliğine müsait olan İnegöl’de hava,  yakılan bu atık maddelerle birlikte neredeyse nefes alınamaz hale geliyor. Bahse konu fotoğrafta da göründüğü gibi bu atıklar yakıldığı zaman çıkan duman her yeri kaplayarak kötü görüntü ve kokuya neden oluyor. Hava kirliliği oranını arttıran bu yakıtlar ve duman bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından tepki çekiyor.

 

DENETİM ŞART

Defalarca iş yeri sahiplerinin yetkililer tarafından uyarılmasına rağmen, bu atıklar yakılmaya devam ediliyor. Zehir soluyan vatandaşlar ise yetkililerden denetim yapmasını talep ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş