AVM’de 23 Nisan coşkusu

İnegöl AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 4 yıldır geleneksel olarak gerçekleştirdiği 23 Nisan Çocuk Panayırı programını bu haftasonu da gerçekleştiriyor.

Yayınlama: 22.04.2016
699
A+
A-

 

İnegöl AVM 4. Geleneksel 23 Nisan Çocuk Panayırını gerçekleştiriyor. Her yıl 23 Nisan’da gerçekleştirdiği Çocuk Panayırı bu yıl da minikleri bekliyor olacak. Panayır, 23-24 Nisan Cumartesi ve Pazar 14.00-18.00 saatleri arası İnegöl AVM meydanında çocuklara hizmet verecek.

 






GELENEK SÜRÜYOR

Farklı mimarisi ve sokaklarıyla Bursa’nın en büyük meydanlı alışveriş merkezi olan İnegöl AVM, açıldığı günden bugüne farklı projeleriyle ziyaretçilerine daima en iyi hizmeti vermeyi ilke edindi. Her özel günde tüm ziyaretçilerinin yanında olan İnegöl AVM Ulusal 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda minik ziyaretçilerini bekliyor.

 

TÜM ÇOCUKLAR DAVETLİ

Her yıl 23 Nisan’a özel Çocuk Panayırı düzenleyen İnegöl AVM, bu yıl da 4’üncüsünü düzenleyerek geleneği bozmadı. İnegöl AVM meydanı dramalar, şovlar, mini golf oynama alanı, basketbol oynama alanı, yüz boyama şenliği, geleneksel çocuk oyunlarının olduğu eğlence merkezine dönüşüyor. 4. Geleneksel Çocuk Panayırında türlü eğlenceler miniklerle olacak. 23-24 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri 14.00-18.00 saatleri arası İnegöl AVM bu eğlenceye minik ziyaretçilerini bekliyor olacak.

 

HABER: Uğur KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş