İnegöl Mehteri Erzurum’da

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile Erzurum halkı ramazana İnegöl Mehterinin konseri ile girdi.

Yayınlama: 01.07.2014
980
A+
A-

Şenlikler ve gösteriler eşliğinde ramazan ayını geçirecek olan Erzurum’da da, ramazan kutlamaları Mehter Takımı eşliğinde başladı. Yakutiye Meydan Parkı’ndan Aziziye Meydanı’na doğru yapılan korteje Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, İnegöl Mehter Takımı ve Erzurum halkı katıldı.

Ramazan Erzurum’da da coşku ile karşılandı. Mehter ekibi eşliğinde Erzurum halkının da katılımıyla Ramazan’ın gelişini kutlayan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Ramazan boyunca devam edecek Erzurum Ramazan Geceleri’nin açılışını yaptı. Ramazan boyunca Erzurum’da çeşitli etkinliklerle beraber, Hacivat ve Karagöz oyunları, tasavvuf ve Türk Sanat Müziği konserleri düzenlenecek.

 






MEHTERE HAYRAN KALDI

Erzurum halkı kortejde verdikleri muhteşem konserle kulakların pasını silen İnegöl Mehter’ine hayran kaldı. Osmanlı dönemini Erzurumlulara yeniden yaşan Mehteran’ın ilerleyen dönemlerde yapılacak programlarda da yer almasını isteyen Erzurumlular, Mehteran’ın marşlarına ise coşkuyla eşlik etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş