Altı aylık emek izlenime sunuldu

Halk Eğitim Merkezi yağlı boya kursu eski kursiyerlerinden Merve Can, İnegöl AVM’de açtığı bireysel resim sergisiyle büyük beğeni topladı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 03.04.2015
1.548
A+
A-

Sergiye İlçe Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Gülhan Şahin, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Geçmiş yıllarda Halk eğitim Merkezi’nin yağlı boya kursunda 1 yıl eğitim alarak resim sanatının inceliklerini öğrenen Merve Can, önceki gün İnegöl AVM Sergi Salonu’nda açtığı resim sergisiyle büyük ilgi topladı.






 

Serginin açılışı öncesi konuşma yapan Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Merve Can’a başarılar dilediler.

 

31 ESER SERGİLENDİ

Sergisini izlenime sunan Merve Can ise, “Duygularımızı ve düşüncelerimi ifade etme aracıdır resim.  Eğer içinizde ufacık bir kıvılcım varsa bunu gerçekleştirmenizi temenni ederim. Yağlı boya insana her zaman huzur veren, iç açıcı, yetenek isteyen bir olaydır. İçinizde bu tarz ve buna yakın isteğiniz arzunuz varsa bunu gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Şu an burada 31 eser var. Hepsi bana ait. Birçoğu 6 ay gibi bir zamanda yapıldı ama 7 tanesi geçen seneden kalma tablolarım. Çocukluğumdan beri resim yapıyorum ama 2 seneden beridir bu olayın üstünde iyice yoğunlaştım. Üzerine düştükçe daha da ilerlediğimi görerek bu sergiyi açmaya karar verdim” dedi.

 

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergiyi katılan sanatseverler eserleri büyük bir beğeni ile inceleyerek Merve Can’a tebriklerini ilettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş