Okuflular da dernekleşti

Yenişehir’in Okuf Köyü’nden gelen ve yaşamlarını İnegöl’de sürdüren vatandaşlar, Okuf-Der çatısı altında bir araya geldi.

Yayınlama: 12.05.2014
1.802
A+
A-

Sayıları oldukça fazla olan Okuf köylülerinin birlik ve beraberliğini sağlamak ve hemşerilerinin çeşitli sosyal-kültürel aktivitelerde yer alması amacıyla kurulan dernek, dün sabah İshakpaşa Camisi arkasında bulunan dernek binasında kahvaltı düzenledi.

 

AMAÇ BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK






Kahvaltı sonrası kurucu yönetim adına dernek hakkında bilgi vermek amacıyla bir açıklama yapan Okuf-Der Kurucu Başkanı Sadullah Yıldız şunları söyledi: Derneğimiz 24 Mart 2014 yılında kuruldu. Yenişehir Okuf (Çayırlı) köyünden gelip İnegöl’de ikamet eden arkadaşlarımızın burada bir arada olması ve eğitim, kültürel, sosyal ve sportif alanlarda faaliyet içerisinde olmasını sağlamak için bu derneği kurduk. Ben Sadullah Yıldız, Saim Yıldız, Süleyman Obuz, Osman Ergün, Hayati Fidan ve köyümüzün muhtarı Mehmet Sarı ile Ragıp Akköy olmak üzere 7 kişilik kurucu yönetimle göreve başladık. İnşallah kısa süre içerisinde genel kurula gidilecek ve yeni yönetim belirlenecek.

 

İLK FAALİYET TURNUVAYA KATILIM OLDU

2 ay önce resmen kurulan derneklerinin İnegöl’deki sportif faaliyetlere katılmaya başladığını ve ilk olarak da Karadeniz Güvenspor ile İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Karadeniz Cup halı saha futbol turnuvasına katıldıklarını belirten Başkan Yıldız, takımlarının turnuvada başarıyla mücadele ettiğini söyledi. Sadullah Yıldız, Okuf-Der’in İnegöl’e hayırlı olması temennisinde bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş