Özel çocukların sergisi

İnegöl Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, 117 öğrencisinin sene boyunca hayata geçirdikleri yüzlerce eseri İnegöl AVM’de düzenlenen yılsonu sergisinde görücüye çıkardı.

Yayınlama: 26.05.2016
2.343
A+
A-

Dün saat 16.00’da İnegöl AVM’de düzenlenen sergi açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, okul müdürleri, eğitimciler ve veliler katılım gösterdiler.

 

EL EMEKLERİ SERGİLENİYOR






Kurdele kesimi öncesi bir konuşma yapan İnegöl Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Mustafa Öztürk, “İlçemizde özel eğitim mesleki eğitim merkezi türündeki tek okul olan Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerimiz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sene içerisinde el emekleriyle ortaya çıkardıkları mobilya, iç mekân tasarımları, el sanatları ve görsel sanatlar eserlerini İnegöl AVM’nin sergi salonunda görücüye çıkardılar. Öğrencilerimiz gerçekten kendilerine imkân sağlandığında güzel eserler ortaya çıkarabiliyorlar. Bu anlamda bizlere desteklerini her zaman gösteren Belediye Başkanımız adına sergimize katılan Belediye Başkan Yardımcımız Gülhan Şahin hanımefendiye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, ilgili şube müdürümüze ve sergimize katılan herkese teşekkür ediyorum”

 

İLK MEZUNLAR VERİLECEK

“Okulumuzda 117 öğrencimiz mevcut. Bu sene 4’üncü yıl ve ilk mezunlarımızı vereceğiz. İnegöl’de bu tür bir okulun ilk defa mezun verecek olması çok önemli bir konu. Bu öğrencilerimizin aynı zamanda yaklaşık 30 kadarı da sanayi işletmelerinde beceri eğitimlerine devam eden öğrenciler. Yani bir anlamda okulumuz gerçekten yıllar boyu eksikliği çekilen bir ihtiyacı kısa süre içerisinde kapatmış gözüküyor. Sergimiz Cuma gününe kadar izlenime açık olacak. Okulumuzdaki öğrencilerin tümünün sergide emeği var” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından sergi açılışı gerçekleştirilerek ortaya çıkarılan eserler tek tek incelendi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş