Romanlardan tasavvuf konseri

İnegöl Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Romanlar Derneği Tasavvuf korosu geçtiğimiz akşam Alanyurt sakinleriyle buluştu.

Yayınlama: 06.07.2015
797
A+
A-

Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi önünde düzenlenen konserde Romanlar Derneği Tasavvuf korosu dinleyenlerin beğenisini kazandı.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Akparti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Lekesizyiğit’in katıldığı konserde ilahi grubu Yunus Emre’ye ait ilahilerden örnekler okudu. Ayrıca grup Mecnunum bugün Leyla derinden, Medine’ye varamadım, Şu benim divane gönlüm, Allahu Allah adlı ilahileri de okudu.






 

Konserde bir konuşma yapan Başkan Alinur Aktaş; “Kısa süre önce dernekleşen İnegöl Romanları gördüğümüz üzere müzikte mahir insanlar. Derneğimizin lokalinin oluşturulmasında belediye olarak bizlerde çeşitli desteklerde bulunduk. Bunun yanında İnegöl Belediyesi olarak kendilerine destek vermek için çeşitli organizasyonlarda kendilerini halkımızla buluşturuyoruz. Roman grubumuz önümüzdeki günlerde de yeni bir konserle sizlerle buluşacak.

 

Alanyurt sakinlerinin ilgiyle dinlediği tasavvuf konseri 6 Temmuz saat: 21.30’da Heykel önünde de İnegöl halkına seslenecek. Grup üyeleri konser sonunda tüm İnegöl halkını önümüzdeki Pazartesi gerçekleşecek olan konsere davet etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş