Bildim Eğitim Kurumları

BİLDİM Eğitim Kurumları Kurucusu Yılmaz Şimşek, ‘BİL’ kurumlarından çıkarak ‘BİLDİM Eğitim Kurumları’ adı altında hizmete başladıklarını ve İnegöl’ün bir markası olarak ülke geneline yayılmayı hedeflediklerini ifade etti.

Yayınlama: 19.05.2016
2.571
A+
A-

İnegöl’de daha önce ‘BİL’ adı altında eğitim hizmeti veren kurum, ulusal marka olma yolunda mevcut kurumundan çıkarak ‘BİLDİM Eğitim Kurumları’ adı altında hizmet vermeye başladı. Kurum kurucusu Yılmaz Şimşek, beraberindeki iş ortakları ve eğitimcileri ile beraber dün saat 09.30’da Royal Hotel’de bir basın toplantısı düzenleyerek kurumları ve eğitim anlayışları ile ilgili bilgiler verdi. Şimşek, BİLDİM Eğitim Kurumları olarak 1. sınıftan 12. sınıfa kadar her gruba eğitim vereceklerini belirtti.

 

“HEPİMİZ BİRİMİZDEN DAHA AKILLIYIZ”






Toplantı esnasında bir konuşma yapan BİLDİM Eğitim Kurumları Kurucusu Yılmaz Şimşek, “Bildiğiniz gibi 26 yıldır İnegöl eğitimine hizmet etmekteyim. Eğitim öğretiminbizzat içinde ve son kullanıcısı olarak da 38 yıldır fiilen yapmaktayım. Yaklaşık 30 yıl idarecilik ve 35 yıllık devlet tecrübesinden sonra özel sektörde de 4 yıldır hizmet etmekteyim. Eğitimci biri olarak mutlaka eğitimde kalmam gerektiğini düşündüğüm devlet ve özel sektör tecrübemi birleştirip ulusal bir marka olmak için; içinde bulunduğum ‘BİL’kurumlarından çıkarak ‘BİLDİM Eğitim Kurumları’ olarak hizmet edeceğimi siz değerli basın mensupları ile İnegöl ve Türkiye kamuoyuna duyurmak istiyorum. Tecrübe bilgi ve yeteneklerimizi birleştirerek ulusalda başarıyı gelenek haline getirmek istiyoruz. Bu bağlamda tecrübeli eğitimciler, bilgili gençler ve yetenekli iş adamları ile güç birliği yaparak BİLDİM markasını oluşturduk. Bu markayla ulusalda İnegöl’ü temsil etmek istiyoruz. Temel felsefemiz hepimiz birimizden daha akıllıyız. Bilgi ve yeteneklerimizi zamanın teknolojisiyle uyumlu hale getirerek farklılıklarımızı ve farkındalığımızı tespit edip sorunlu değil sorumlu, ayrışan değil birleşen, birbirlerini seven ve birlikte yaşayan nesiller yetiştirmek. Bu doğrultuda bizim düşüncelerimizi kamuoyuna yansıttığınız için siz değerli basına çok teşekkür ederiz. Bizler gördüğünüz çalışma arkadaşlarımla onurla ve gururla İnegöl’e hizmet edecek İnegöl’den dünya liderleri ve geleceğin liderlerini yetiştireceğiz” dedi.

 

YENİ ŞUBEDE HİZMET VERİLECEK

Şimşek, “BİLDİM Eğitim Kurumları olarak ilkokul 1. sınıftan 12.sınıfa kadar tüm öğrencilere hizmet vereceğiz. Özelikle ilkokul kısmı çocukların temel eğitimde anne- baba-çocuk iletişiminin çocuklarda özgüveni geliştirecek öğrenmeye iletişime açık ya da tam tersi içine kapanık, pısırık, öğrenmeye kapalı nesiller haline dönüştürmektedir. Birinci kademede yapmayı planladığımız çalışma çocukların sosyal ve kültürel yanlarını ön plana çıkaran, anne-baba ve çocuk iletişimini olumlu hale dönüştüren, geleceğe yatırım ve devletin de olağanüstü önemsediği etüt hizmetidir. Ortaokul ve liseler için ise çocukların sınav başarılarını geliştirmek, sınav tecrübesi kazandırmak eksik olan konularını tamamlamak, bireysel başarıyı ön plana çıkarmak ve hayalindeki mesleklere ulaşma adına rehberlik yapmaktır. Bu çalışmalarımızda markamızı yenilediğimiz gibi binamızı da yenileyerek yeni binalarımızda BİLDİM Adliye Şubesi Etüt ve Kurs Merkezi olarak ayrı ayrı binalarda Adliye karşısında hizmet verecektir. Adliye karşısı Yeşilçayır Caddesi’nde hizmet vereceğiz. İnşallah 2016-2017 eğitim öğretim yılında Eylül ayında modern, tüm dersliklerimizde son teknoloji araç gereçlerle, donanımlı sınıflarımızda hizmet vereceğimizi saygılarımızla İnegöl kamuoyuna duyururuz” ifadelerini kullandı.

 

İYİ BİR EĞİTİM ALANI GELİYOR

Kurum ortaklarından Demirel İnşaat yetkilisi Kenan Demir, “Hocam teveccüh gösterdi bizleri yanına eğitime çekti. Süleyman Kara arkadaşımız Bursa Mobilya firması sahibi. Hocamın isteği doğrultusunda İnegöl’e yakışır bir eğitim kompleksi yapıyoruz. Binamız Adliye Kavşağına 50 metre mesafede. Tonoz çatıyla beraber toplam 4 kattan oluşacak. Kendi içinde küçük bir kafeteryası olmak şartıyla bahçe planlı iyi bir eğitim alanı yapacağız. İnegöl’e hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

HOCAMIZA GÜVENİYORUZ

Süleyman Kara ise; “Yılmaz hocamızın bilgisi, becerisi, tecrübesi dolayısıyla kendisine inanıyoruz. Tanışalı çok uzun süre olmadı ama 26 yıllık tecrübesi ve bize verdiği güven bizi bu sektöre yöneltti. İnşallah İnegöl’de bundan sonraki büyük işlerin arkasında dururuz ve eğitim sektöründe çok daha iyi yerlere geliriz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş