CHP ARAÇ KALDIRACAK

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, geçtiğimiz gün yazılı basın açıklamasında bulunarak, ‘Adelet Yürüşü’ finalinde 9 Temmuz 2017 Büyük İstanbul Buluşması’na İnegöl olarak araç kaldıracaklarını belirtti.

Yayınlama: 06.07.2017
20.533
A+
A-

Konu ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan Necmir Demir, şu ifadelere yer verdi: “23 Gündür ülkemizde ve dünya da ilgiyle izlenen ve ülkemizin her tarafından yoğun katılımla insan seline dönüşen herkes için adalet yürüyüşümüz devam ediyor. ‘Adalet mülkün temelidir’ sözüyle adaletin olmadığı yerde devletin kapsayıcı , bütünleştirici, güven duyulan olma duygusu zayıflar. Adalet olmadığı yerde, herkes kendi adaletini uygular.O zaman da hukukun üstünlüğü değil, üstünlerin hukuku geçerli olur ki, diktatörlük , otoriterlik ve faşist yönetimler böyle oluşur. Bizler herkes için adalet diye yürüyoruz. Bir gün herkese adalet gerekeceği bilinciyle yürüyoruz. Demokratik ülkelerde uygulanan, Anayasamızca da güvence altına alınmış olan haklarımızı kullanıyoruz. Bu hakkı , kullanmak için kimseden izin almadık almayız. Hiç kimsenin de lütfu değildir. Keşke her yurttaş yasalarımızın verdiği vatandaşlık haklarını özgürce kullanabilse. Kamu görevlileri ve siyasiler de kanunların verdiği yetki ve sorumluluk bilinciyle hareket etse. Kışkırtıcı söylem ve ifadeler de bulunmasa. Adalet bir gün herkese lazım olacak. Bu barışçıl hak arama talebine kendi geleceği için destek olsa”

 

ARAÇ KALDIRILACAK






“9 Temmuz 2017 Büyük İstanbul buluşması için İnegöl olarak bizler de katkı sunup, düşüncelerimizi özgürce ifade etme ve adaletsizlikleri protesto hakkımızı kullanacağız. Yürüyüş ve mitinge katılmak isteyenler 7 Temmuz 2017 saat 16:00’ya kadar CHP İlçe Başkanlığına isimlerini yazdırabilirler. Araçlarımız 9 Temmuz Pazar günü saat 09:00’da hareket edecektir. İnsan haklarını, demokrasiyi, özgürlüğü savunmak, kendi haklarını bilmek, ve kullanmaktan aynı hakları başkaları için de isteyip savunmaktan geçer”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş