İNEGÖL SİYASETİ EL ELE

Türkiye Rusya görüşmelerini değerlendiren İnegöllü siyasiler, birbirlerine yakın açıklamalarda bulunarak, görüşmeleri desteklediklerini belirtti.

Yayınlama: 11.08.2016
1.450
A+
A-

Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, Türkiye’nin Rusya ile kurulmasını planladığı Ortak Pazar’ın olumlu sonuçlar doğuracağını belirterek muhalefet olarak hükümeti bu konuda destekleyip takdir ettiklerini belirtti.

Görüşmeleri destekliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, Türkiye – Rusya yakınlaşmasını desteklediklerini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti üzerine oynanan emperyalist oyunları defetmenin yolu dış ilişkilerde sürdürülebilirliktir. Cumhurbaşkanımızda 15 Temmuz sonrası bu durumu görmüş ve olumlu gelişme olarak Rusya ile dış ilişkilerimizi düzeltmeye çalışmaktadır. Görüşmeleri olumlu buluyor ve destekliyoruz” dedi.






 

Dış güdümlü bir oyundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, ” Darbeden birkaç ay önce Türk jetlerinin Rus savaş uçağını düşürmesi olayında FETÖ’nün de parmağı olduğuna inanıyorum. Belki de bu dış güdümlü bir oyundu” dedi. Demirel güncel olarak sorunların aşıldığını ve bunun olumlu neticelerini ise önümüzdeki günlerde göreceğimizi belirtti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş