Ordu’dan il kongresine davet

Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkanı Adnan Ordu, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın ülke genelinde yaşanan olayların iç ve asıl yüzünü aktaracağı Bursa İl Kongresine tüm ilçe halkını davet etti.

Yayınlama: 21.04.2016
549
A+
A-

BTP İlçe Başkanı Adnan Ordu, ülkemizde ve coğrafyamızda yaşanan olayların iç yüzünün Genel Başkan Prof. Dr. Haydar Baş’ın katılacağı Bursa İl Kongresi’nde aktarılacağını belirterek tüm ilçe halkını 22 Nisan akşamı 19.00’da Bursa Sheraton Otel’de yapılacak kongreye davet etti.

 

“İKTİDAR BU SÜREÇTE NE YAPIYORDU?”






Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkanı Adnan Ordu, yaptığı açıklamada; “Ey vatan sevdalıları iktidarın oyununu bozmaya var mısınız? Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan olduğu dönemde İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’e ‘One minute’ demişti ve o sözün yanlış anlaşıldığını Şimon Peres’e değil, moderatöre söylediğini açıklamak zorunda kalmıştı. Ülkemiz siyasetinde ise ne demişti? Kürtlerin hakları var ve onları çözeceğiz demişti. O söz Kürt kardeşlerimi HDP’nin saflarına katmıştı. Terör örgütü PKK’ya sınır kapılarında davullu zurnalı karşılama yapmışlardı. Çözüm süreci demişlerdi. Belli bir süre çatışma yaşanmadı. O süreç içerisinde PKK Güneydoğu’yu cephanelik haline getirdi. Hendekleri kazdı. İktidar o süreç içerisinde ne yapıyordu?” dedi.

 

OYNANAN TİYATRI BOP’U DEVAM ETTİRİYOR

13 yıl yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen paralelcilerle yollarının ayrıldığını aktaran Ordu; “Şimdi ne oldu da ötekileştirdiler? Sizin oynadığınız tiyatroyla Büyük Ortadoğu Projesi aynen devam ediyor. Suriye’yi PYD-PKK-IŞİD işbirliği ile parçaladınız. Suriye’nin Akdeniz’e açılan kapısı İsrail’in eline geçmiş durumda. Yanlış politikalar sonucu coğrafyamız parçalanma noktasına gelmiştir” şeklinde konuştu.

 

BURSA KONGRESİNE DAVET

Ordu, “Hak ve hakikati dinleyip öğrenmek isteyenleri Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın katılacağı Bursa İl Kongremize davet ediyoruz. Kongremiz 22 Nisan akşamı 19.00’da Bursa Sheraton Otel’de gerçekleştirilecektir” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Uğur KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş