SURİYE’YE YARDIMLAR SÜRÜYOR

Hayrat Vakfı, Hayrat İnsani Yardım Derneği ve Rehber-Der tarafından hazırlanan hardım kampanları ile Suriye’deki mazlumlar için hazırlanan yardım tırları dualar eşliğinde yola çıktı.

Yayınlama: 09.01.2017
616
A+
A-

Konu ile ilgili açiklamalarda bulunan Hayrat Yardım İnegöl Temsilcisi İbrahim Şahin, ” Şu zamana kadar toplamda 12 yardım tırımız gıda malzeleri, kışlık elbise, battaniye, kömür ve yatak  olmak üzere ihtiyaçlarına katkı sağlamak üzere sizlerin maddi ve manevi destekleriyle  hazırlanarak bölgeye gönderilmiştir.En son olarak 4 tir yakacak malzeme bölgeye gönderilmiştir. Yeni  2 tir battaniye ve kışlık elbise için hazırlıklarımız sürmektedir” dedi.

 

Hayrat Vakfı Inegöl Temsilcisi Sabrihan Alemdar ise, Hayrat Vakfı ve  Hayrat Insani Yardım Derneği olarak  bu zulmün başlangıcından itibaren orada ki kardeşlerimize uzanan bir el olmayı sürdürme çabası ve gayretinde olduklarını ifade etti. Bu zamana kadar  Türkiye toplamında  şimdiye kadar 1100 yardım tırının gönderildiğini ve 730 yardım tırının ise hazırlıklarının yapıldığını belirten Alemdar,  Hayrat Vakfı, Hayrat İnsani Yardım Derneği ve Rehber-Der olarak bu hizmetin yapılmasında  vesile olan  İnegöl Belediyesi ve tüm Hayrat Vakfı ve Rehber- Der gönüllülerine, sivil toplum kuruluşlarına, emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.






 

Yardım Tırları İlçe Müftüsü Kazım Güzel’in duaları eşliğinde yola çıktı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş