Fenerbahçelilerden anlamlı pankart

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği, ilçemizde kullanımında artış gözlenen uyuşturucuya karşı olduklarını belirten pankart açtı. Pankartta ‘Fenerbahçeli uyuşturucu kullanmaz, kullanım ve satışına engel olur’ ifadeleri yer aldı.

Yayınlama: 02.09.2014
684
A+
A-

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği, son zamanlarda İnegöl’de birçok gencin canını yakan ve hala daha yakmakta olan uyuşturucuya karşı savaş başlattı. Konu ile ilgili önceki akşam oynanan Fenerbahçe-Kardemir Karabükspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Dernek Başkan Vekili İsmail Fergana, tüm dernek üyelerini bu projeye destek vermeye davet etti.

 

SPOR KARŞILAŞMALARI NETİCE İTİBARİ İLE BİR OYUNDUR






2014-2015 sezonunun Türk futboluna hayırlar ve başarılar getirmesini temenni ederek konuşmasına başlayan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkan Vekili İsmail Fergana, “Sonucunda beldemiz takımı İnegölspor’un ve Fenerbahçe’nin 4. yıldızı takması ile sonuçlanmasını şimdiden niyaz ediyorum. Bu esnada takınmamız gereken tavırlar konusunda bazı şeyler söylemek istiyorum. Hiçbir şey vatan, millet, namus, din gibi değerlerin dışında hiçbir şey birbirimizin kalbini kırmayı, birbirimize hakaret etmeyi gerektirecek haller değildir. Bu yüzden biz Fenerbahçeliler olarak küfürsüz, kavgasız ve anarşisiz bir yıl geçirmemizi planlıyor ve öyle olmasını arzuluyoruz. Burada beni dinleyen arkadaşlarımın da buna destek vereceğini umuyorum. Bütün spor karşılaşmaları netice itibari ile bir oyundur. Spor sağlıklı olmak için yapılan bedensel bir faaliyettir oysa son günlerde bizler bunu sinir harbine çevirerek sağlığımızı bozar hale geldik. Unutmayalım futbol oyundur. Küfürden, kavga ve kargaşadan, anarşiden arınmış bir sezon en büyük dileğimizdir. Ve bunun için hepimiz gayret göstermeliyiz” dedi.

 

MUHTELİF ZAMANLARDA TÜM ÜYELERİMİZE DUYURACAĞIZ

Asmış oldukları afiş ile ilgili konuşan İsmail Fergana, “Fenerbahçeliler Derneği olarak uyuşturucuya karşı özellikle de son günlerde kullanımının yaygın olduğunu duyduğumuz bonzai illetine karşı bir mücadele başlatacağız. Bunu derneğimizin mesaj kanalı ile muhtelif zamanlarda tüm üyelerimize duyuracağız. Bu konuda da sizlerden bizlere destek vermenizi rica ediyoruz. Özellikle genç kardeşlerimize bu dünyada namus, vatan, din gibi değerler haricinde birbirimizi kırmamızı gerektirecek fazla bir şey olmadığının, futbolun bir oyun ve dostluk için yapıldığını bir kez daha hatırlatmamız lazım” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş