Forvette sıkıntı yok

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren İnegölspor, hücum bölgesinde yaşanan oyuncusu sıkıntısına Mehmet Besler ile çözüm buldu. Besler dün kendisini bordo-beyaz renklere bağlayan imzayı attı.

Yayınlama: 26.08.2014
742
A+
A-

2014-2015 futbol sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren İnegölspor’da dün bir transfer daha mutlu sonla bitti. Forvet ve forvet arkasında oynayacak oyuncusu eksikliğini hisseden yönetim, Tavşanlı Linyit’ten Mehmet Besler’i kadrosuna kattı.

 

SON BİR DEĞERLENDİRME DAHA YAPILACAK






Düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Celal Ter şunları söyledi: Uzun zamandır görüşmelerde bulunduğumuz bir oyuncuydu kendisi bizde şaban hocamızla uzun zamandır yaptığımız istişareler sonucunda forvet ve forvet arkasında oynayacak oyuncu transfer ihtiyacını olduğunu düşündük. Bu doğrultuda Mehmet besler kardeşimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda anlaşmış bulunmaktayız. Kendisine transferinde yardımcı olan Abdullah ağabeyimize ve Mehmet besler kardeşimize teşekkür ediyorum.  Önümüzdeki sezon İnegölspor’u ileri taşıyacağına inanıyorum kendisine başarılar diliyorum. Hocamızla son bir görüşme yapacağız eksik bölgemiz var mı yok mu onu değerlendirip ondan sonra net kararımızı vereceğiz şuan gözüken durum Mehmet besler son tranferimiz.Hocamızla Nevşehir ve Bolu kampının ardından eksik bölgelerdeki düşüncelerini alacağız var sa hemen yarından itibaren aklımızda olan birkaç oyuncu var hemen devreye gireceğiz yoksa transfer defterini kapatacağız. İnegölspor her şeyden önce geçmişi ve bir vizyonu olan bir klüp bundan önceki her zaman türk futboluna kazandırdığı futbolcularla ön plana çıkmış bir klüp. Bu vizyon sahibi olan klübün yerinin 1. lig olması gerekiyor. 2. lig biraz gözden uzak olan bir lig.

 

İNEGÖLSPOR PTT 1. LİGE YAKIŞIR

İnegölspor’un yeni forveti Mehmet Besler ise duygu ve düşünceleri şöyle açıkladı: PTT 1. ligin İnegölspor gibi bir kulübe ihtiyacını olduğunu düşünüyorum. Yetiştirdiği futbolcularla ön plana çıkan bir kulübün PTT 1. ligde olması gerekiyor. Çok güzel bir oluşum var gerek yöneticiler olsun gerek teknik ekip olsun buradaki ortam tam bir aile ortamı, umarım bu aileye bizimde bir katkımız olur üzerimize giydiğimiz formanın hakkını verir kazandığımız parayı helal ederiz.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş