Gençlik liderlerine eğitim

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Merkezlerinde görev yapan gençlik liderlerine kendini daha iyi yetiştirme ve geliştirme eğitimi vermeye devam ediyor. Verilen Eğitimlere İnegöl İlçe Geçnlik ve Spor Müdürlüğü’nden Geçlik Lideri Şule Dede de katıldı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 25.12.2014
636
A+
A-

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün  düzenlediği 22-26 Aralık tarihleri arasında Antalya Malavgat’ta gerçekleştirilen Gençlik Merkezleri Değerlendirme Toplantısı ve Gençlik Liderleri Gelişim Eğitimi’ne   gençlik merkezlerinde görev yapan 800 gençlik lideri katıldı. Katılımcılar arasında İnegöl’de görev yapan Şule Dede de yer aldı. Hala devam eden Gençlik liderlerine verile eğitimde, gönüllülük eğitimi liderlik ve gençlik liderliği, Anadolu liderlik modeli eğitimi, liderlik becerileri, ergen psikolojisi  ve  yeni Türkiye vizyonu ve birlikte yaşama kültürü konuları işlenecek.

Ayrıca  2014 yılı faaliyetlerinin  değerlendirileceği toplantı sonunda  2015- 2016 yıllarında gerçekleştirilecek  faaliyetler de ele  alınacak. Yapılacak bu değerlendirmede   yeni açılacak 162  gençlik merkezi ve  1 milyonu geçmesi beklenen yeni üye sayısı dikkate alınarak yeni bir vizyon belirlenecek.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş