HEDEFİMİZ PLAY-OFF OYNAMAK

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, takımın geçmiş performansı nedeni ile şampiyonluk yolundan uzaklaştığını belirterek, “Şimdi hedefimiz Play-Off oynamak” dedi.

Yayınlama: 09.12.2016
652
A+
A-

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, haftasonu deplasmanda karşılaşacakları Etimesgut Belediyespor ile ilk devrenin son maçında sahalarında karşılaşacağımız 1461 Trabzon maçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Bordo-Beyazlı ekip, Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde,Teknik Direktör İsmail Güldüren gözetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.






 

İdmanın ardından açıklama yapan Güldüren, “İnegölspor olarak hep aynı şeyleri söylüyoruz. Hedefimiz var ama şampiyonluk hedefimizden çok uzaklaştık. Şimdi hedefimiz Play-Off oynamak. Deplasmanda oynayacağımız Etimesgut ile içeride oynayacağımız 1461 Trabzon maçlarını kazanmak istiyoruz. 3 haftadır ben geldiğimden beri bizim adımıza baktığınızda İnegölspor’un oyunsal olarak bir çıkışı var. Bunu skora yansıtamıyoruz. İnşallah oyunsan olarak aynı oyunu devam ettiririz. Geri kalan 2 maçta da oyunsal oynarken de skorları elde ederiz. Kalan 2 maçı da kazanmak istiyoruz. İnşallah kazanacak güçteyiz. Kalan bu 2 maçı İnegölspor kazandığımızda ikinci yarı kendi adına olan Play-Off umutlarını yeşertmiş olacak. İnegölspor’un devre arası yapacağı transferlerle sanırım Play-Off’un en etkili takımlarından biri olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş