İnegölspor sezonu açtı

İnegölspor’da 2014-2015 sezonunun açılışı dün gerçekleştirildi. Bordo Beyazlı futbolcular, kulüp tesislerinde toplanıp sezonun ilk antrenmanını yaptı.

Yayınlama: 15.07.2014
1.070
A+
A-

Kulüp yöneticilerinin de takip ettiği antrenman öncesi, kurban kesildi. Kan akıtarak sezona başlayan bordo beyazlılarda futbolcular kanı dizlerine sürdü. Kurban kesimi sonrası yapılan duaların ardından futbolcular sahaya çıktı. Antrenman düz koşu ile başladı.

 

YÖNETİM OLARAK GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ






Antrenmanı takip eden İnegölspor Başkanı Eşref Güç şunları söyledi: Bugün topbaşı yaptık. 2014-2015 sezonu inşallah bizim için hayırlı olacaktır. Biz yönetim olarak gece gündüz çalışıyoruz. Tek derdimiz İnegöl’e İnegölspor’u çok kaliteli bir şekilde izletmek ve hedeflerimize ulaşmak. Şaban Yıldırım hocamızla anlaştık. Yeni transferlerimiz var. 7 transfer yaptık. 3 veya 4 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Altyapıdan 10 tane kardeşimiz var. Bunlar kesin A takımda oynayacak diye bir şey yok. Gösterdikleri özveriye göre takımda yer alacaklardır. İnegölspor gerçekten bu sene yeni bir takım oldu. Hedefi kesinlikle PTT 1. Lig. Nasip olursa bu hedefimizden şaşmayacağız. Sonuna kadar gideceğiz. İnegöl camiası için hayırlı olsun.

 

TRANSFER DÖNEMİNİ ÇOK İYİ GEÇİRDİK

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi: İnşallah sezon sonunda istediğimiz noktaya gelmiş oluruz. Bugün başladık. Çalışmalarımız ve transferlerimiz yoğun bir şekilde sürüyor. 31 Ağustosa kadar en hazır hale gelmek için bütün çalışmaları yapacağız. Transfer dönemini çok iyi geçirdik. Bundan çok memnunum. Santrafor bölgesinde bir eksiğimiz var. Santrafor olarak bir Mümin var. Bu bölgeyle ilgili bir çalışmamız var. Çok fazlada transfer yapmayacağız. Bir, iki eksiğimiz var. İyi bir seviyede olduğumuzu düşünüyorum. Listemizdeki oyuncuları hemen hemen aldık gibi. İyi takım olmak çok önemli. Zorlu bir grupta olduğumuz doğru. İyi bir takım olmak için iyi bir başlangıç yaptık. İyi bir sinerji hissediyorum. İyi takım olursak zorlukların üstesinden geliriz. İnşallah böyle bir şey olur. İnegölspor uzun zamandır beklediği üst lige çıkmayı başarır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş