Kafkas’tan Aktaş’a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştiren Kafkasspor’da, yeni yönetim Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 15.06.2016
722
A+
A-

Mayıs ayında gerçekleştirdiği genel kurulda Varol Ecer Başkanlığındaki yeni yönetimini belirleyen Kafkasspor, protokol ziyaretlerine başladı. Çiçeği burnunda yönetim, dün Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

ALİNUR AKTAŞ’A TEŞEKKÜR






Yeşil beyazlı kulübün ziyareti sırasında Başkan Varol Ecer bir konuşma yaptı. 30 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen kongrede camianın da desteğini alarak göreve geldiklerini anımsatan Ecer, “Göreve geldikten sonra bir yandan transfer çalışmalarını yürütmek için transfer komitemiz çalışmalara başlarken, bir yandan da tekvandoyla ilgili çalışmalarımız sürmektedir. Yönetim kurulu olarak aynı zamanda protokol ziyaretlerimize de başladık. Bugün değerli Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Kendisine amatör spor camiası ve Kafkasspor’a verdiği desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“HER ZAMANIN YAKININIZDA OLACAĞIZ”

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Kafkasspor’un yeni Başkanı ve genç yönetimine görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek konuşmasına başladı. İnegöl Belediyesi olarak amatör kulüplerin her zamanın yanında olduklarına vurgu yapan Aktaş, “Kongre akşamı şehir dışında olmam hasebiyle ben orada bulunamamıştım ancak Başkan yardımcılarım katılmıştı. Çok güzel, yoğun katılımlı ve heyecanlı bir kongre olduğunu müşahede ettik. Dolayısıyla Kafkasspor’da kongreyle birlikte yeni bir süreçte başladı. Varol kardeşimiz geçmiş dönemde Kafkasspor’da futbol da oynamış ve açıkçası bu işin her yönünü çok iyi bilen bir arkadaşımız. Ben inanıyor ve ümit ediyorum ki futbol oynadığı dönemdeki tecrübelerini de bu işe aktaracaktır. Hakeza yönetimde geçmişte futbol oynamış arkadaşlar var. Genç bir ekip olduğunu da ifade etmek istiyorum. İnanıyor ve ümit ediyorum ki her zaman bulunduğu kategorilerde heyecan oluşturmuş Kafkasspor camiasının daha üst seviyelere bu manada taşıyacaklar. Bizler de Belediye olarak her zaman yanlarında ve yakınlarında olacağız. Yeter ki onlar hayırlı işlere imza atsınlar” diye konuştu.

 

“FUTBOL SADECE SPOR DEĞİLDİR”

Aktaş, futbolun sadece bir sportif faaliyet olmadığına da dikkat çekerek şöyle konuştu: “Aynı zamanda gençlerimizi bir araya getiren ve onların daha kaliteli daha ahlaklı olması adına yapılan bir faaliyet olduğunu unutmamak gerçekliğini ben bir kez daha kendilerine hatırlatmak istiyorum” dedi.

 

Ziyaret sonunda Kafkasspor yönetimi Başkan Aktaş’a çiçek ve adının yazılı olduğu 16 numaralı kulüp forması hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş