Kayıtlar 1 Eylül’de başlıyor

İnegöl Belediyesi tarafından 2010 yılından beri düzenlenen Kış spor okulları kayıtları 1 Eylülde başlıyor.

Yayınlama: 04.09.2014
587
A+
A-

İnegöl Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Kış spor okulları kayıtları 1 Eylülde başlayacağını duyurarak, kayıtlar için bilgi verdi.

 

SPORA VE SPORCUYA ÖNEM VERİYORUZ






Konu ile ilgili İnegöl Belediye Binası’nda açıklamalarda bulunan Turgay Yel, “İnegöl Belediyesi spora ve sporcuya büyük önem veren bir belediyedir. Sporu tabana yayma hedefi ile çalışmalarını sürdüren Belediyespor kulübümüz ile sportif faaliyetleri artık daha kurumsal bir yapıda yürütüyoruz. Spora yaptığımız fiziki yatırımlarla da bırakın İnegöl’ü Bursa ve Marmara bölgesinin en ciddi yatırımları arasında yer alıyoruz. Çeşitli spor dallarına ait Federasyon yetkilileri İnegöl’e gelip tesislerimizi gezdiklerinde, spora verdiğimiz önemden dolayı bizi tebrik ediyor ve bizlere övgü dolu söylemlerde bulunuyorlar. 2006 yılından beri uyguladığımız yaz spor okulu uygulamamıza bilindiği üzere 2010 yılında da Kış Spor Okullarını dahil ettik. Artık başta öğrencilerimiz olmak üzere, kadınından yetişkin erkeğine kadar herkes kış döneminde de salon sporlarından faydalanabiliyorlar. Bu senede yine halkımızdan gelen talebi dikkate alarak 1 Eylül’de başlayacağımız Kış Spor Okullarında yüzme, basketbol, voleybol, masa tenisi, taekwando, cimnastik, kort tenisi, güreş ve halter branşlarında eğitim vereceğiz. Basketbol, voleybol, masa tenisi, cimnastik, kort tenisi, taekwondo, güreş ve halter branşlarında ki eğitimlerimizi Belediyespor Salonu, Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’nde (İlçe Kapalı Spor Salonu),  yüzme branşındaki eğitimimizi ise Hotel Angelacoma’da vereceğiz” dedi.

 

HEDEFİMİZ SPORU İLÇE GENELİNE YAYMAK

Kayıtlar hakkında bilgi veren Yel, “01 Eylül’de başlayan Kış spor okulları kayıtlarımızın formlarını; Alanyurt Hizmet Binası, Belediye Ek Hizmet binası ve Merkez Belediye binalarında bulunan hizmet masaları ile Kültürpark içerisinde bulunan Belediyespor salonundan temin edilebilirsiniz. Kış Spor Okulu ücretleri ise şöyle; Masa Tenisi, Güreş, Halter, taekwondo,  20 TL, Voleybol 25 TL, Basketbol ve Kort Tenisi 40 TL, Cimnastik 50 TL, Yüzme ise servis dâhil 150 TL olarak belirlendi. Ücret yatırma işlemleri Belediyespor Salonunda yapılacaktır. Ayrıca öğrencilerimize forma ve şort takımı da ücretsiz olarak tarafımızdan verilecektir. Düzenlemiş olduğumuz Kış Spor Okulları çalışmalarımız ile ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkânı sunarken sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmiş olacağız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş