“Malatya’yı yenecek güçteyiz”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, Cumartesi günü evinde ağırlayacağı Yeni Malatyaspor mücadelesi öncesi hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yayınlama: 20.03.2014
849
A+
A-

Günü tesislerde gerçekleştirdiği tek antrenman ile geçiren İnegölspor’da takımın gidişatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Güldüren, Yeni Malatyaspor’u yenecek bir kadroya sahip olduklarını söyledi.

 

MALATYASPOR’U BURADAN PUANSIZ GÖNDERMEK İSTİYORUZ






Güldüren açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Grubumuzun güçlü ekiplerinden biri. Büyük yatırımlar yapan bir takım. Bakıldığında ikinci yarıya kötü başladılar. Hoca değişikliği oldu. Cafer Hocayı takımın başına getirdiler. Benim de takım arkadaşım. Hedefleri olan bir hoca ve hedefleri olan bir kulüp… Biz de sezon başından beri aynı şeyleri söylüyoruz. Bizim de kendi hedeflerimiz var. Rakiplerin ne istediğinden, ne yaptığından öte bizim ne yapacağımız önemli. 2. yarıda iyi bir çıkış yakaladık. 2. yarıda en çok puan toplayan 2. takım olduk. Bunu da iç sahada hiç bir maçta puan kaybetmeden sürdürmek istiyoruz. Rakibimiz olan Malatyaspor’u taraftarımızın desteği ile birlikte buradan puansız göndermek istiyoruz.

 

4 SAKAT VE 1 CEZALIMIZ VAR

15 Mayıs’a kadar herkes herkesi yenebilir. Ancak 15 Mayıs’ta sıralama net olacak. 15 Mayıs’a kadar sıralamanın net olamayacağını düşünüyorum. Bizim önceki hedefimiz İnegölspor’u Play-Off ekiplerinden biri yapmak. Ondan sonraki hedefimiz üst lige çıkmak. Bu hafta yine 2 yıldır takımın en istikrarlı futbolcularından, takımın vazgeçilmez oyuncularından biri Berkay cezalı. 5 yıldır takımın en istikrarlı futbolcusu Mustafa Vargel biz geldiğimizden beri antrenmanlara bile çıkamadı. Büyük beklentiler içerisinde olduğumuz, kampta da çok iyi çalıştığını düşündüğümüz Gökhan Güleç ikinci yarının 3. haftasından beri yok. Üst liglere hazırlayacağımızı düşündüğümüz Caner Karakuş geldiğimizden beri bizimle antrenmana çıkamıyor. Mehmet Can Işık geldiğimiz günden beri sakat. İnşallah bu arkadaşlar aramıza katılır. 4 sakat ve 1 cezalımız var. Maça yine 17 kişi çıkacağız. 17 kişilik arkadaş topluluğumuz Malatyaspor’u yenecek güçte. İnşallah kazanırız.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş