528 idama sessiz kalmadılar

Mısır’da Muhammed Mursi ve 528 arkadaşı için idam kararı alınmasına İnegöl’den ilk tepki AK Parti Gençlik Kolları tarafından geldi. AK gençlerin düzenledikleri imza kampanyasına 5 bin kişi imza atarak destek oldu.

Yayınlama: 10.04.2014
780
A+
A-

Mısır’da Sisi yönetiminin aldığı uyduruk mahkeme kararları ile haklarında idam kararı çıkan Muhammed Mursi ve 528 arkadaşı için Türkiye genelinde AK Parti Gençlik Kolları idamlara tepki için imza kampanyası başlattı.

 

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları da dün saat 14.00-18.00 saatleri arasında Sani Konukoğlu Camisi önünde açılan stantta imza kampanyası düzenledi.






 

AK Parti yönetim kurulu ve kadın kollarının da destek verdiği imza kampanyasında yaklaşık 5 bin imza toplandı.

 

EMPERYALİSTLER TAHAMMÜL EDEMEDİLER

Gerçekleştirilen imza kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sezai İleri şöyle konuştu: Kardeş ülke Mısır’da batı kuklası Hüsnü Mübarek rejimi devrildikten sonra Mısır tarihinde ilk kez demokratik seçimler yapılmış ve Muhammed Mursi halkın oylarıyla iktidara gelmiştir. Halkının seçtiği halkının çıkarlarını düşünen Muhammed Mursi’ye küresel emperyalistler tahammül edememiş ve yerli maşaları General Sisi’yle devirmişlerdir. Bu da yetmemiş gibi uyduruk mahkemelerle Muhammed Mursi ve 528 arkadaşını idama mahkûm etmişlerdir. Batıda idamların seneler öncesinde kaldırılmış olmasına rağmen İslam coğrafyasının bu sahte demokrat kararlarına Batı sessiz kalmıştır. Amacımız bu imza kampanyası ile Müslüman Türk halkının Mursi ve idam arkadaşlarının yanında olduğunu ve idama karşı olduğumuzu göstermektir. Kampanyamız bütün Türkiye çapında yapılmaktadır. Halkımızı bu imza kampanyamıza davet ediyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş