Gönüllüler yaşadıklarını anlatacak

İHH İNİYAD, hayırseverlerin bağışları sonucu Bosna-Hersek, Nepal ve Ruanda’ya gerçekleştirilen yardım seferleri sonucunda o ülkelerde edinilen izlenimleri, 6 Haziran 2014 Cuma akşamı saat 21.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştireceği panel ile vatandaşlarla paylaşacak.

Yayınlama: 05.06.2014
739
A+
A-

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnegöl İnsani Yardım Derneği (İNİYAD), hayırseverlerin bağışlarını iletmek için gidilen Bosna-Hersek, Nepal ve Ruanda’da edinilen izlenimleri aktarmak için ‘Müslüman Coğrafyalardan İzlenimler’ adlı panel düzenliyor.

 

İZLENİMLERİNİ PAYLAŞACAKLAR






Düzenlenecek panel ile ilgili, olarak gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan İHH İNİYAD Başkan Yardımcısı Burak Kılınç şunları söyledi: Kurulduğumuz günden bugüne kadar İHH İNİYAD olarak Müslüman coğrafyasında yaşanan acılara dikkat çekmek ve o acılara merhem olmak adına yoğun bir mücadele içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda zaman zaman gerçekleştirmiş olduğumuz yurt dışı gezileri ile yaşananları yerlerinde görme ve tahlil etme imkânımız da oluyor. Bir yıllık kısa bir süre içerisinde İHH İNİYAD tarafından görevlendirilerek bağışçılarımızın yardımlarını Ramazan Projesi kapsamında Bosna-Hersek’e, Yetim Günleri Kapsamında da Nepal ve Ruanda’ya götürerek teslim eden arkadaşlarımızın izlenimlerini paylaşmak adına bir panel düzenliyoruz. Bosna-Hersek sunumunu Burak Kılınç, Nepal sunumunu H.İbrahim Zengin ve Ruanda sunumunu Eyüp Köksal yapacaklardır. 6 Haziran 2014 Cuma günü saat 21.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda düzenleyeceğimiz ‘Müslüman Coğrafyalardan İzlenimler’ isimli panelimize tüm ilçe halkımızı bekliyoruz. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş