Ham yol çalışmaları devam ediyor

İnegöl Belediyesi, İnegöl’ü modern ve yaşanabilir bir şehir görünümüne kavuşturmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda belediye ekipleri Kemalpaşa Mahallesi Gelincik Sokaktaki ham yol çalışmasını sürdürüyor.

Yayınlama: 26.05.2016
1.243
A+
A-

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Gelincik Sokak üzerinde yapılmakta olan ham yol çalışmasını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

ŞEHRİN DÖRT BİR TARAFINDA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ






“İnegöl Belediyesi olarak şehrin dört bir tarafında alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; Bu kapsamda şehrimizin çeşitli bölgelerinde özellikle havaların düzelmesiyle ekiplerimizin asfalt yama, bordür, tretuvar istinat duvarı ve yol açma, tamir ve bakım çalışmaları hız kazanarak devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Cuma Mahallesi Halim Çıkmazında taş parke uygulamamızı yapmıştık. Bugün ise, Kemalpaşa Mahallesi Gelincik Sokakta çalışmalarına devam ettiğimiz ham yol çalışmalarımızı incelemek üzere buradayız” dedi.

 

HAM YOL ÇALIŞMASI YAPIYORUZ

Gelincik Sokak yapılaşmaya kademe kademe açıldığından sokağın iki tarafında zemin değişimi yapılmamış yollar kalmıştı diyen Kansu; “Bu yüzden bu yolları kullanamayan vatandaşlarımız araçlarıyla gereksiz yere yollarını uzatmak zorunda kalıyorlardı. Ayrıca vatandaşlarımızın kolay bir şekilde Ahmet Türkel Çevre Yoluna çıkmaları için de bu yolun açılması gerekiyordu. Ayrıca bu bölgede duyarsız vatandaşlarımız tarafından çevreye çöp atılıp, moloz döküldüğü için kötü bir görüntü oluştuğundan hem kötü görüntüyü gidermek hem de ulaşımı kolaylaştırmak adına burada yolların açılmasına karar verildi. Söz konusu çalışmada 12 metre genişliğinde olan sokağın iki ucunda (giriş ve çıkışında) toplamda 150 metre uzunluğunda yol çalışması yapılmaktadır.1200 metreküp toprak alınıp 1600 ton alt temel malzemesi serilerek zemin değişimi yapılmaktadır. Çalışmanın toplam maliyeti 20 bin TL’dir” dedi.

 

Kansu son olarak; “İnegöl Belediyesi olarak ilçemizin dört bir yanında siz vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Yaptığımız tüm bu yatırımlar ilçemizin bugünü ve yarını için büyük önem taşıyor. İnegöl’ü siz değerli halkımız ile birlikte güzelleştiriyoruz. Çalışmalarımızın başta mahallemiz olmak üzere, tüm ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş