İnegöl AVM’de Ramazan keyfi

11 ayın sultanı Ramazan ayı İnegöl AVM’de dolu dolu yaşanıyor. İnegöl AVM akşam iftarda faslıyla, meydanda aktiviteleriyle, iftarda leziz menüleri ve ikramlarıyla ramazan boyunca öğlen 12’den gece 12’ye kadar hizmet veriyor.

Yayınlama: 19.06.2015
894
A+
A-

Açıldığı günden bu yana aktiviteler, kampanyaları, alışveriş mağazaları, sosyal alanlarıyla ziyaretçilerini memnun eden İnegöl AVM, 11 ayın sultanı Ramazan ayını da yine ziyaretçileri için dolu dolu geçiriyor.

 

CANLI MÜZİK






Öğlen 12’den gece 12’ye kadar açık kalacak İnegöl AVM, iftarda ve iftardan sonra ziyaretçileri için ayrıcalıklar sunuyor. İftarda Fastfood mağazalarının hazırladığı birbirinden özel menüleriyle hizmet verecek. Her akşam iftar yapan ziyaretçilere özel ud, ney, tef üçlüsünden oluşan canlı fasıl yapılacak. Yine iftar yapanlara özel ikramlar yapılacak.

 

MODERN YAPI İÇERİSİNDE GELENEKSEL RUH

Her Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar Orta Oyunu, Karagöz Hacivat, Sihirbaz gösterisi, Aşuk Maşuk, Dram gibi geleneksel Ramazan eğlenceleri iftardan hemen sonra 21.30’da İnegöl AVM, sahnesinde olacak. Modern yapının içerisinde geleneksel ruhu yaşatan İnegöl AVM, bu Ramazan’da yine çok renkli ve eğlenceli. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş