“İnegöl’ümüzün sorunlarını gidermek amacındayız”

İnegöl Düşünce Kulübü, basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan İnegöl Düşünce Kulübü Başkanı Oktay Arda, “Tüm siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla toplumsal mutabakat neticesinde İnegöl’ümüzde İnegöl’de yaşayan insanlarla beraber İnegöl’ümüzün sorunlarını gidermek amacındayız” dedi.

Yayınlama: 20.06.2014
819
A+
A-

Ertuğrulgazi Konağı’nda düzenledikleri kahvaltılı basın toplantısında İnegöl’ün gelişimine yönelik gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgiler verildi.

 

KURULUŞLARIMIZLA BERABER İNEGÖL’ÜMÜZÜN YARINLARINA YÖN VERMEK






Konu hakkında açıklamalarda bulunan İnegöl Düşünce Kulübü Başkanı Oktay Arda, “İnegöl Düşünce Kulübü olarak basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısı düzenledik. Öncelikle kendilerine teşekkür ediyoruz. Bir, düşünce kulübü olarak İnegöl’de kurulan ilk kulübüz. İnegöl Düşünce Kulübü, Bursa Düşünce Kulübü’nün İnegöl’deki şubesi olarak faaliyetlerine devam edecek. Faaliyetlerimizde asıl amacımız toplumsal sorunlara çözüm mekanizması oluşturabilmektir. Tabi bu konuda çözüm arayışları içerisinde tüm siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla toplumsal mutabakat neticesinde İnegöl’ümüzde İnegöl’de yaşayan insanlarla beraber İnegöl’ümüzün sorunlarını gidermek amacındayız. Muhakkak ki tüm siyasi partiler ve tüm sivil toplum kuruluşları İnegöl’e bir katkı sağlamak için kuruluyor. Tabi bireysel manada ciddi kazanımları olan dernekler de mevcut ama asıl amacımız asıl kaidemiz tüm siyasi partilerimiz ve tüm sivil toplum kuruluşlarımızla beraber İnegöl’ümüzün yarınlarına yön vermek. Amacımız bu ve çalışmalarımız bu doğrultuda yön vermek” dedi.

 

ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile konu kapsamında görüştüklerini ve desteğini arkalarına aldıklarını belirten Oktay Arda, İnegöl’deki tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte bir araya gelerek çalıştay gerçekleştirmek istediklerini ve bu çalıştay doğrultusunda İnegöl’ün çıkarları doğrultusunda kararlar alarak birlik ve beraberlik içerisinde İnegöl’ün gelişimine katkıda bulunacaklarını da sözlerine ekledi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş