Kanuni’den Mescid-i Aksa sergisi

Kanuni Derneği Genel Koordinatörü Muhammed Gülnar, dernek binasında basın toplantısı düzenleyerek 21-29 Ağustos tarihleri arasında heykel meydanında sergileyecekleri Mescid-i Aksa fotoğraf sergisine vatandaşları davet etti.

Yayınlama: 21.08.2015
765
A+
A-

Muhammed Gülnar, İşgalci İsrail’in Mescid-i Aksa’ya 15 yaş üstü ve 45 yaş altındaki Müslümanlara getirmiş oldukları yasak uygulamalarını gündeme getirmek istediklerini ifade etti.

 

İNEGÖLLÜLERİ BEKLİYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gülnar, “İnegöl Kanuni Sultan Süleyman Eserlerini Koruma ve Yaşatma Derneği olarak, İnegöl’de kültür faaliyetlerine Kudüs ve Mescid-i Aksa temalı fotoğraf sergimizle devam ediyoruz. 21 – 29 Ağustos tarihleri arasında Heykel Meydanında gerçekleştireceğimiz bu fotoğraf sergimizde birbirinden ilginç Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın fotoğraflarının yer alacağı ve siyonist İsrail’in zulümlerinin anlatılacağı bu fotoğraf sergisini İnegöl halkımızın ilgi ve teveccühüne sunuyoruz. İşgal altında ki Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı dünya Müslümanlarının gündemine getirmek istiyoruz. Bir nebzede olsa buna katkı sağlamak Ortadoğu’da yaşanan vahşeti ve zulmü işgalci İsrail’in sinsi planlarını deşifre etmektir. İşgalci İsrail’in Mescid-i Aksa’ya 15 yaş üstü ve 45 yaş altındaki Müslümanlara getirmiş olduğu yasak uygulamasını Müslüman kamuoyunun tekrar gündemine getirip hatırlatmak istiyoruz. Bugün ilk kıblemiz ve 3. mabedimiz olan Mescid-i Aksa işgalci İsrail tarafından altında labirent gibi yapılan kazı çalışmalarıyla çökertmeye çalışan bu gayri insani yıkıma dur diyebilmektir. Bütün Müslümanları Kudüs ve Mescid-i Aksa’da bu yapılanlara sessiz kalmamaya davet ediyoruz. Oradaki kardeşlerimizi yalnız bırakmamak, insanca yaşamalarını sağlayabilmek adına bu yapılanlara tepkimizi koyup İsrail’in yaptığı bu zulümlere bir an önce son verilmesini istiyoruz. Bu vesile ile Kudüs ve Mescid-i Aksa temalı fotoğraf sergimizin önemli olduğunu düşünüyoruz. Açılışını İnegöl Belediye Başkanımız sayın Alinur Aktaş Bey ile birlikte gerçekleştireceğimiz ve halkımızın Kudüs’ü daha yakından tanımasına vesile olacağını umduğumuz fotoğraf sergimize tüm İnegöllüleri bekliyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş