Sütçü vatandaşı uyardı

İnegöl’de en çok şikayetleri mesafeli satışlar konusunda aldıklarını söyleyen TÜKODER Başkan Yardımcısı Şükrü Sütçü, “Kredi kartlarının numaralarını alıyorlar ve bu sayede vatandaşların kredi kartlarından para çekiyorlar” dedi.

Yayınlama: 07.08.2014
761
A+
A-

İnternet üzerinden alış verişlerde vatandaşların kredi kartı kullanımlarında dikkatli olması gerektiğini ifade eden TÜKODER Başkan Yardımcısı Şükrü Sütçü, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

GARANTİ BELGESİ ONAYSIZ VE FATURASIZ OLARAK GELİYOR






Mesafeli satışlar konusunda aldıklarını söyleyen TÜKODER Başkan Yardımcısı Şükrü Sütçü, “Buda genelde telefonlara gelen mesajlar ile dosya masraflarınızı ve kredi kartı aidatlarınızı 1 hafta içerisinde alabilirsiniz diyerek kredi kartlarının numaralarını alıyorlar. Ve bu sayede vatandaşların kredi kartlarından para çekiyorlar. Ayrıca televizyondan görerek beğendiğimiz telefonları satın aldığımızda ürünün istediğimiz gibi olmadığını fark edip mağdur duruma düşüyoruz. Gelen telefonlarda garanti belgesi onaysız ve faturasız olarak geliyor. Tüketicilerimiz uzaktan satıştan uzak durmalılar. Uzaktan satış yapacak tüketicilerde internet üzerinden araştırma yaparak güvenilir şirketlerden alışveriş yapmalılar” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş