Yeni yönetim Kaymakam Akça’yı ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde olağan kongresini gerçekleştirilen ve başkanlığa Mehmet Yılmaz’ı getiren İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu, protokol ziyaretleri kapsamında Kaymakam Ali Akça’yı ziyaret etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 20.11.2014
820
A+
A-

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği’nde geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongre sonrası başkanlığa gelen Mehmet Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında dün Kaymakam Ali Akça’yı makamında ziyaret ettiler.  

 

İNEGÖL’Ü İNEGÖL YAPAN BİRÇOK UNSUR VAR






Gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma yapan Kaymakam Ali Akça, İnegöl’deki kültür derneklerinin sayısına dikkat çekerek, “Yönetim kurulu İnegöl’ün farklı simalarını yansıtıyor. Ertuğrulgazi, İnegöl’ün renkli sivil toplum kuruluşlarının arasında bulunuyor. İnegöl’de toplam 292 tane dernek var. İnegöl’ü İnegöl yapan birçok unsur var. Ama en önemli unsurlardan birisi de renkli kültürel yapısıdır. Bu yapıda derneklerin büyük yeri var. Tabandan gelen sivil toplum kuruluşlarının ciddi etkileri var. Ben İnegöl’de derneklerin yaptıkları faaliyetleri keyifle izliyorum. Ertuğrulgazi Derneği birlikteliği hedefleyen bir dernek. Ben kendilerine başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

 

ATALARIMIZA GENÇLERE ANLATMAK İSTİYORUZ

Ertuğrulgazi Derneği’nin çiçeği burnunda başkanı Mehmet Yılmaz ise Ertuğrulgazi’nin felsefesini anlatmayı hedeflediklerini belirterek, “Biz tüm İnegöllüleri kardeş olarak biliyoruz. İnegöl’de yeni toplumsal problemler gündeme geliyor. Biz de bu problemlerin çözümünde katkıda bulunmak istiyoruz. Kültür şenliklerimizi daha da ilerletmek istiyoruz. Yönetimdeki arkadaşlarımız yeni yüzler. Yeni bir heyecanla göreve geldik. Biz imparatorluğun kurulduğu bu topraklarda, atalarımızı gençlerimize anlatmak istiyoruz. Biz çalışmalarımıza heyecanlı bir şekilde devam ediyoruz. İnegöl halkının da yapacağımız faaliyetlere katılmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş