Emniyet eğitimlerini sürdürüyor

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamın da İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okullarda eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İnegöl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyetini sürdüren Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine yönelik genel güvenlik ve pratik trafik kuralları ile alakalı bilgiler verdiler. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 06.04.2015
736
A+
A-

Dün saat 11.00’de  Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Mehmet Akbaş nezaretinde Anaokuluna gelen Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Yunus ekipleri ve Trafik ekipleri hakkında da bilgiler verildi.

 

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN TRAFİK LAMBALARINA UYUN






Öğrencilerine ikame adreslerini bilmeleri konusunda uyarılarda bulunan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, “Kaybolmanız halinde birine evinizin adresini söylemeniz için herkesin adresini bilmesi gerekir. Ailenizle gezerken anne veya babanızın elini asla bırakmayın. Evin kapısını asla tanımadığın insanlara açmayın. Sokakta top oynarken kaçan topun peşinden koşmayın. Saklambaç oynarken inşaatlara veya metruk binalara saklanmayın. Tanımadığınız insanların verdiği yiyecekleri asla tüketmeyin. Seyyar satıcılardan alışveriş yapmayın. Trafikte ise karşıdan karşıya geçerken trafik lambalarına uyun” dediler.

 

Mini öğrencilere ayrıca üzerinde uyarılar bulunan balonlar hediye edildi. Öğrencilere ayrıca emniyet bünyesindeki faaliyet gösteren amirliklerin tanıtımları da yapıldı. Minik öğrencilere Trafik Polisi Muhammet Açıkel tarafından gitar eşliğinde müzik ziyafeti de verildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş