Naat gecesine büyük ilgi

Özel Nilüfer Hacı Kemal Liseleri tarafından gerçekleştirilen “Zamanın Altın Bir Dilimini Beraber Yaşayalım” temalı naat gecesi büyük ilgi gördü.

Yayınlama: 21.05.2015
590
A+
A-

Yaklaşık 50 farklı öğrencinin görev aldığı ve 400’den fazla davetlinin hazır bulunduğu programda şiirler ve ilahiler okundu. Öğrencilerden oluşan neyzenlerin icra ettiği ney dinletisi ile başlayan program Peygamber sevgisinin işlendiği ilahiler ve şiirlerle devam etti.

 

HÜZÜN VE HEYECAN BİR ARADA






Asırlar öncesinin tablolaştırıldığı sunumlar ve Edanur Aydın’ın “Kalk Ya Hamza”, Fatih Sultan Mehmet’in Hz. Peygamber’e sevgisini anlattığı “İstemem” şiirleri okunurken davetliler gözyaşlarını tutamadı. Sevil Dilara Korkmaz’ın “Bülbül” şiirini okurken sergilediği performans davetlilerin heyecanını artırdı.

 

EN BÜYÜK GAYE O’NU ANLAMAK OLMALI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Muzaffer Uzunoğlu; “Özellikle Efendimizin anıldığı böyle güzel bir gece öğrencilerimizde farklı bir heyecana vesile oldu. O’nu anlamak en büyük gaye olmalı. Bu program sahneye çıkanlar için de izleyiciler için de ayrı ayrı bir bilinç oluşturur ümidindeyiz” şeklinde konuştu.

 

Şiir ve ilahilerin okunmasının ardından okul korosunun “Namın Duyulsun” ilahisini seslendirmesi ile program sona erdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş