Engelleri yıkıp eğlendiler

İnegöl Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocukları Korum Derneği Öğrencileri ve Yenice Rehabilitasyon Merkez Müdürlüğüne bağlı evlerde kalan çocuklar kendileri için düzenlenen gezi programına katılarak eğlendiler.

Yayınlama: 07.05.2014
844
A+
A-

Zihinsel Engelli çocukların gezi başlangıcındaki kahvaltı programına İnegöl Belediye Başkan Yarımcısı Eşref Yiğit’te eşlik etti.

 

İnegöl Zihinsel Engelli Ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma (ZİHENDER)  Derneği öğrencileri ile Yenice Rehabilitasyon Merkez Müdürlüğüne bağlı evlerde kalan çocuklar mobil ART firmasının sponsorluğunda gerçekleştirilen gezi programında gönüllerince eğlendiler.






 

50 Zihinsel Engelli Çocuk, Kurşunlu Kavşağında bulunan NİL İnegöl Köftecisinde İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit’inde katıldığı sabah kahvaltısında bir araya gelerek gönüllerince eğlendiler.

 

Zihinsel Engelli çocukların kahvaltısına katılan İnegöl Belediye Başkan yardımcısı Eşref Yiğit, ”Hayırsever İşadamımızın sponsorluğunda çocuklarımızla birlikte çok güzel ve anlamlı bir gün geçirdik. Bu çocuklarımızı topluma kazandırma adına yapılan böyle güzel etkinlikleri memnuniyetle karşılıyoruz. Dolayısıyla katkısı olan herkese ve hayırsever iş adamımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kahvaltı sonrası Orta Köyde bulunan Doğa Atlı Binicilik ve Eğitim Merkezine giden zihinsel engelli çocuklar Atlarla gezinti yaparak atları yakından görme fırsatı buldular.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş